• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlam iğnesinin 14.gununde göğüs ucu ağrım var

nm2018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
7
0
1
29
Merhaba arkadaşlar tam 20 gündür sayfayı takip ediyorum bi türlü yazamadım ben 9 aydır bebek istiyorum her türlü tahlili yaptık bir sorun yok ama olmadı bi türlü en son doktor klomen ilacı verdi ve 5 gün sonra 3 yumurta istenilen boyda olduğu için çatlama iğnesi vurdum 1 nisan iğne yaptım ve bugün 14.gün biraz stresliyim acaba adet olucam mi diye çünkü göğüs uçlarım ağrıyor ve sivilcem oluştu fazla 7mutlanmamak için hiç test yaptırmadım kafam çok karıştı çok üzgünüm

Merhaba arkadaşlar tam 20 gündür sayfayı takip ediyorum bi türlü yazamadım ben 9 aydır bebek istiyorum her türlü tahlili yaptık bir sorun yok ama olmadı bi türlü en son doktor klomen ilacı verdi ve 5 gün sonra 3 yumurta istenilen boyda olduğu için çatlama iğnesi vurdum 1 nisan iğne yaptım ve bugün 14.gün biraz stresliyim acaba adet olucam mi diye çünkü göğüs uçlarım ağrıyor ve sivilcem oluştu fazla 7mutlanmamak için hiç test yaptırmadım kafam çok karıştı çok üzgünüm
Bende üç ay çatlatma ignesi kullandım bende de senin gibi hiç sorun yok 10 aylık evliyim ama olmadı bu ay çatlatma iğnesini en son bıraktım olmayınca 1 nisan adet günüm bitti mayısı bekliyorum adet gününü beklemeden test yapma bence psikolojik olarak yıpratıyor insanı

Bende geçen ay aynı şekilde klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm tek belirtim gogus ucunda agriydi ve 14.günün akşamında maalesef adet oldum

Allah büyük elbet bizde Nasib olur...
Bilemedim acaba erken mi test yaptım ben iğne olduğum günden hesap yaptım çatlama gününden mi hesaplanıyor mu acaba. Bide erken gebelik testiyle yaptım hata payı var mı ki

Allah büyük elbet bizde Nasib olur...
Bilemedim acaba erken mi test yaptım ben iğne olduğum günden hesap yaptım çatlama gününden mi hesaplanıyor mu acaba. Bide erken gebelik testiyle yaptım hata payı var mı ki
İğne olduğum günden 14 gün sonra adet görmüştüm ben ,dogru hesaplamissin

Back