Çatlaklarımın Konu Edilmesinden Bıktım

Allah kuzu gibi bir evlat versin inş :)

Amiiinnnnn inşallah Bu durumun kesin çözümü maalesef ki yok bu yüzden bence onlardan nefret etmek yerine onlarla yaşamayı öğren. Benim en çok dert ettiğim ya eşim de benim gibi rahatsız olursaydı, ama çok şükür o bu konuda hiç benim gibi düşünmüyor. Hatta ben bazen derim çok kötü görünüyor falan diye bana kızar, taktığın şeye bak Allah başka dert vermesin diye

Bildiğim kadarıylaböyle yer etmiş çatlaklar için yapılacak bişey yok eğer kilo werdiğin dönemde krem spor kullansaydın yada zeytin yagı kırmızı olan catlaklar için birebir grlen dogal ilaç ozaman gecebilirdi sanrm senin kırmızı oldugu dönemi geçmiş

cnm çaresi yok alışacaksın mecburen. bende de aynı problem var. baya zayıfladım plates yaptım yok geçmedi. hatta benim göbekte çok var. hamile kaldığımda muayenede dr kaçıncı doğum dedi. üzüldüm bayağı ama tek dert bu olsun napalım..

aa ne kadar çatlağın var diyene 'bacaklarım yerinde yürüyebiliyorum,koşabiliyorum' deyin.nasıl bir millet olduk anlamıyorum ki.bacakları olmayan bir insan o çatlak olan bacaklara sahip olmak için dünyalarını verir.boşverin.duymayın.hiç kafanıza takmayın.

çatlaklar asla tam olarak geçmesede bio oil ve kakaolu sabun çok etkili diye duymuştum kullananlardan.

Çok yakışıyor değil mi deyin. Ve bunu inanarak söyleyin. Onlar sizin kusurlarınız değil farklılıklarınız. Özgüvenli olun bir süre sonra insanlar fark dahi etmeyeceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…