Çatlaklarımın Konu Edilmesinden Bıktım

catlaklar icin Spor ne alaka allah askina :)) o catlak lar alt derinin yirtilmasidir , önlem alinabilinnir ama yok edilmesi zordur alt deri yirtigi bu , .... kiminde belli olmaz sebebi ise deri kalinligidir ....

catlaklar icin Spor ne alaka allah askina :)) o catlak lar alt derinin yirtilmasidir , önlem alinabilinnir ama yok edilmesi zordur alt deri yirtigi bu , .... kiminde belli olmaz sebebi ise deri kalinligidir ....

Kaslar büyümeye başladığında deri de geriliyor ya o açıdan bir miktar görüntü düzeliyor canım, bırakınca daha beter oluyor o ayrı.

Yöntem Türkiye'de çok yeni o yüzden işlevselliği tartışmaya açık. Bana çok mantıklı gelmedi bu yöntem kesin sonuç alan var mı bunuda bilmiyorum.

Bol bol masaj yap göğsüne...
Kuzum neler neler denedım ben fayda etmedı hıc ama cok kılo alıp verdım cıldımde buna musaıttı zaten dogumdan sonra harıta olurum dıye dusunuyorum:KK70:

Catlak tedavilerinden biri deri germedir.

Sıkı ve gergin deride belirginliği büyük ölçüde azalır. Bu yüzden sporla sıkılasma yarar sağlar.

Ve çatlak tedavisinin kesin çözümü yoktur konu sahibi derinin altina ulaşabilen krem vs de yok maalesef

neymıs kı bu biodermogenesi meraklandm smdı benımde var konu edılmesede ben cok takıyorum ve malesef cozumu yok dıye bılıyodm..

Netten araştır canım en etkili yöntem benim akrabam var o yaptırdı Almanya'da tamamen değil ama %80 90 geçmiş resmen burada da yapıyorlar. Çok kötüydü onunkiler baya düzelmişti

Şimdide sureklı nemlı tutuyorum canım bebe yagını cok kullanıyorum losyon falan o zamanlar daha teferruatlı kullanırım tabı..

Bak sana bir tarif, bebekler için kullanılan vazelini benmari usulü erit, içine bir miktar badem yağı ekle, eczaneden evin ampul alıp hepsini içine kır , ahşap çubukla karıştır ve soğumaya bırak... Bir süre sonra bir miktar hafifleyecek ama geçmesi mümkün değil tabii...

Arkadaslar su TCA peeling aklıma yatmadı değil. Sporla falan olmuyor ki ben neler denedım. Soyma ıslemı mantıklı gelıyor banada. Zaten ona benzer bı ıslemı yukarıda bı arkadas yapmıs ıyı sonuc almıs. Benımkıler azda değil yanı insan utanıyor yazın bikini giymeye ya. Lazer vs cok pahalı ve rısklı işler gercekten onlara hıc malıyetım yok. Zaten uygulayanlar da pek memnun degıl acıkcası

Catlak tedavilerinden biri deri germedir.

Sıkı ve gergin deride belirginliği büyük ölçüde azalır. Bu yüzden sporla sıkılasma yarar sağlar.

Ve çatlak tedavisinin kesin çözümü yoktur konu sahibi derinin altina ulaşabilen krem vs de yok maalesef

kaslar bagdokunun altindadir evet alt deriyi korur , ama alt deri yirtiltiktan sonra gecmis ola ...
spor , belirli masaj teknikleri , yaglar bunlar hep önlemdir ama yok edemez , tabi bu kisiden kisiye degisir ki cogunda belli bile olmaz alt deri yirtildikligina ragmen ...

bazi ameliyat türlerine tabiki birsey diyemem

hamilelik sonrasi tanistim.bende catlaklarla... coi.sey denedim ama yamamen geciren hic bi krem ,yag v.s olmadi. onlarla yasamayi ogrenmek en.iisi sanirim

kaslar bagdokunun altindadir evet alt deriyi korur , ama alt deri yirtiltiktan sonra gecmis ola ...
spor , belirli masaj teknikleri , yaglar bunlar hep önlemdir ama yok edemez , tabi bu kisiden kisiye degisir ki cogunda belli bile olmaz alt deri yirtildikligina ragmen ...

bazi ameliyat türlerine tabiki birsey diyemem

Hicbir tedavinin tamamen yok edemediğini ekledim zaten Mesajimda...spor ne ise yarar demissiniz görüntüyü hafifletmeye yarar sagliyor

Hiç kafana takma, onlar da nazarlıgın olsun bırak. Dengesiz mi yok etrafta, her gün birinin dediğine kulak assak halimi ne olur?

Başkalarının kusurlarını bularak ve yüzlerine çarparak kendilerini kusursuz hissetmeyi ilke edinmiş çok boş insan var.

Boşuna takma kafana imkanların dahilinde elinden geleni yap.

Bıktım ya. 15 yasında ani kilo aldım sonra verdim ama o zamandan beri inanın o kadar iğrenc bir görüntüsü var ki kalcam ve diz arkalarımda. Yazın akrabanın onun bunun ' aa ne kadar çatlağın var ' demelerinden illet geldi. Dün de aynısı oldu. Banyodan cıktım bi tanıdık ' Bacak arkalarında catlakların mı var ' diye soruyor. Sanane yahu goruyosun daha nıye soruyosun o zaman. Çok kremler denedım keseler denedim ama yok. Biraz azaltmaktan baska bır işe yaramıyor.Arkadaşlar yok mu bunun çözümü kompleks halıne getırdım artık. Hayır geçsin de uzun vadede gecsın yine razıyım
kremler jeller illa ki vardir.. uzulme bu kadar..

Benim de aynı şekilde kalçamda ve üst bacak bölgemde çok fazla çatlağım var. Bende lise döneminde oluştu ani kilo kayıplarıyla vs. Başlarda çok takıyordum ama artık umursamıyorum onlarla yaşamayı öğrendim. Şuan hamileyim ve eminim gene çatlaklar fazlasıyla oluşacak ama şuan tek düşündüğüm bebişimi sağlıcakla kucağıma almak varsın çatlasın vücudum :anneadayı:

Benim de aynı şekilde kalçamda ve üst bacak bölgemde çok fazla çatlağım var. Bende lise döneminde oluştu ani kilo kayıplarıyla vs. Başlarda çok takıyordum ama artık umursamıyorum onlarla yaşamayı öğrendim. Şuan hamileyim ve eminim gene çatlaklar fazlasıyla oluşacak ama şuan tek düşündüğüm bebişimi sağlıcakla kucağıma almak varsın çatlasın vücudum :anneadayı:

Allah kuzu gibi bir evlat versin inş :)

X