Çatlaklar Catlaklarimin %80 inden kurtuldum

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Merhaba bio oil'i catlaklariniza nasil surdunuz? ve 1 sene olmus tamamen gececigini sanmiyorum ama gecme oldumu?

Merhaba bio oil'i catlaklariniza nasil surdunuz? ve 1 sene olmus tamamen gececigini sanmiyorum ama gecme oldumu?

son durum nedirr??
Merhaba kizlar , bu yaziyi yazdiktan sonra malesef usengeclikten olsa gerek , duzenli kullanamadim. Aklima geldikce suruyorum. Yuzde yuz gecmis degiller ama ilk haline göre daha toparlanmis renklerde soluklasmis . Baska sorunuz varsa cekinmeyin :)

Çatlakların kilo Alıp vermekten Oluşan çatlaklar mı yoksa gebelikten mi ha bir de Türkiye de olmayanlar için de bir önerin var mı ??

Peki o kadar uğreşmaya değer mi sixce sonuçlar?
Aslinda pek ugrasmadim sadece sabah aksam surdum catlagimin oldugu yere bu kadar yani . Bence denemeye deger , bu kadar gecmesi bile benim icin iyi bir sonuc. Ben ucuz olan herseyi denedim ama sonuc alamadim ,bunda az da olsa sonuc almam bence olumlu . Belki sonuc sende daha da fazla olabilir , kisiden kisiye degisiyor cunku .

anlıyorum teşekkür ederim canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…