Çatlaklar Çatlaklarım yüzünden kafayı yemek üzereyim !!!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Valla kardeş, bu çatlak selülit mevzuları ne yazık ki genetik. Diğer arkadaşların da dediği gibi. Yıllardır ne kilo alırım, ne kilo veririm. Sabit kilodayim. Zayıf normal bir insanım :))) ama gel gör ki annemin çatlağı olan bölgelerde benim de var. Ama ben barıştım, seviyom onları artık :)) çünkü çok çabaladım, bir işe yaramadı. Kabullendim.

Benim ailemde kimsede yok ama

Benim ailemde kimsede yok ama
bacak ıclerı dız arkası bacak arkası kalcasında vardır kol arkasında vardır goremedıklerı yerde vardır emın mısınız hıc olmadıgından genelde aıleden gecıyor

Reactions: The
6 ayda 40 mı kilo verdin boşver bacım çatlağı nasıl kilo verdiğini anlat. 15 kilo versem taş gibi olurum. Ama şu an patates gibiyim

Kesinlikle genetik bu işler ne yaparsanız ne kullanırsanız kullanın sadece birazcık faydası olur.
Benim bir arkadaşım senelerce 120 kilo civarıydı. Tüp mide olmuş galiba bir anda 50 kilolara düştü ama ne sarkma ne çatlak taş gibi maşallah.
Bende şanslı olanlardanım ailede çatlak yok. Sadece kafada var çatlaklarımız

Bu neden bende işe yaramadı acaba

Merhabalar, öncelikle kilo vermenize memnun oldum. Catlak icin cok iyi bir onerim olacak. Aybi dertten bende bir zamanlar muzsarip bir kisi olarak suan yuzde 90 inda cidde sekilde kurtuldum ve olanlar da belliberirsiz sekilde. Yanliz guzel sonuc alabilmeniz icin duzenli kullanmaniz sart. Guveneceginiz iyi bir aktardan alacaginiz at kestanesi yagi en buyuk ilaci. Sikilasmayi ve ciddi anlamda catlaklari yok ediyor. Gunluk kullanimi sabah aksam saat yonunde 5 dakikalik dairesel masajla yedireceksiniz. 4-5 damla yeterli olacakdir tek boleye. Kozmatik olarak aldiginiz krem iceriklerinde de atkestanesi mevcutdur. Hem ucuz hem sonuc veren bir yontem siddetle tavsiye ederim. Yapisi zeytin yag kivamindadir. Zeytinyagina atkestanesini karistirarak damitma yapiliyor. Kullanirsaniz simdiden gecmis olsun

Lierac çatlak kremi öneririm bende kollarım ve bacaklarım için kullanıyorum çok faydalı buluyorum

Tam madecasol diyecektim siz yazmıssınz.bi tanıdıgım o şekilde geçirmiş.birde ankaradaysanız araştırın aris cukurambar 1500 liraya çatlak tedavisi yapıyor.tek seanstada yüzde 80 etkili yazmıslar instagramdan araştırın

Nasil bir diyet o Nolur banada sirrini ver 58 kilodan 73 kiloya ciktim hamilelilten kaldi gitmioo

Frei öll yanlış hatırlamıyorsam bu markanın yağı çok etkili bu konuda. Üstelik bitkisel.

Sıkı fit vücudum olsa çatlak matlak takmam kafaya. Memem çatlamış kime ne sanki açıp mı geziyorum

Çpk teşekkürler öneriniz için. Sizin çatlallarınız kaç seneşikti ve beyaz mıydı ? Ne kadar sürede azalttınız

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…