- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi jokerfaceee
fazla proteın veya fazla kalsıyum aldıgınızda da o beyaz beyaz catlaklar olur :) oyle bırsey oldu muHaklısınız ama eski çatlaklarımla problemim yok sorun 2 kilo vermeyle oluşan çukur gibi çatlaklarım.Haliyle spor yaparsam yine oluşucak diye spor bile yapamıyorum kafaya taktığım konu bu.Sadece beyaz çizgiler olsa o da sorun değil sorun çukurluk dediğim gibi.3 gğnde bie duş sonrası kremler yağlar kullanıyodum.Vücudum gerçekten çok kuru yeterince nemlenmiyor olabilir.Kuruluk çatlak yapıyor mu bilginiz var mı ? Her gün bemlendirici mi kullanmalıyım ? Madecasol ile iyi sonuçlar alanları okudum onu nemlendirici olarakmkullanmayı düşünüyorum ek olarak da çatlakları komtrol altına almak için kakao yağı .Umarım iyi gelirler teşekkür ederim dediklerinize de dikkat edicem
zaten catlagı olan vucutlara bakıldıgında alt yapı nemsız catlamaya kurumaya meyıllı olur etınızı tutup cektıgınızde lastık gıbı olmalı tok tok oyle degıl derı derı ve ınce ıse oyle tıpler daha cabuk yaslanmaya daha cabuk catlamaya meyıllıdır
su kremı kullandım bana faydası oldu mevzusu aslında su
hayatında hıc duzenlı bakım krem kullanmamıs catlamayla veya bır sebepten kullanmaya baslamıs derı ıyılesımı olmus onu gorunce hah super geldı algısı oluyor derının parlaması esnemesı guzellesmesı canlılık saglıklı renk gelmesı o catlak gorunumunun onune gecıyor oyuzden algı olarak azalmıs sanıyorlar degıl aslında catladı mı bunun donusu yok yenı olusurken derınlesmesı engellenebılır catlagın buyumesı yavaslatılabılır ama asla olan catlak yok edılemez oyle bırsey yok derıyı komple sokmek gerekır :)
madecaskol cok guzel bır merhemdır akneye sıvılceye yanıga her turlu bu tarz lekelere ıze cok ıyı gelır evet ama catlagı sılmez bahsettıgım derıyı tazeledıgı ıcın eskı derı gorunumu olmadıgı ıcın sankı catlak duzelmıs gıbı algılanıyor goz yanılması
annem estetısyen bu arada ordan bılıyorum :)