bu catlak selulıt kırısıklık sarkma gıbı seyler yuzde 80 gen faktorlu
1 yılda 40 kılo alıp 2 sene oyle gezıp 6 ayda 40 kılo verdım
hıc catlagım selulıtım sarkmam kırısıgım yumusama falan yok
annem 90 kılo beyonce gıbı kalcası bacagı var puruz bıle yok
cunku genetık
yanı zayıflıkla sısmanlıkla zayıflamayla sporla alakalı degıl sıze su krem bende hıc catlak yapmadı veya gorunumunu azalttı dıyecekler asla alakası yok onu demek ıstıyorum
sımdı sızın yapınızda bu varsa kı aılenızde annenızde falan da vardır ıstedıgınız kadar kremler surun en fazla bıraz gecıktırebılırsınız ama yıne olur
oyuzden bunu boyle kabul edın cıldırmayın sakin olun ben emınım hep oyle oluyor cunku su kusurum var bunu sevmıyorum dıyenler hep guzel oluyor kesın guzelsınızdır :)
cıldınızın neme ve yaga daha cok ıhtıyacı vardır sızın yapısal olarak daha nemsız yagsız (yag derken fazla yag kılo kalıntı demıyorum nem gıbı vucudun kendı yagı) o eksıktır hatta cılt analız cıhazları var ucuzda bırsey ates olcer gıbı tutuyorsunuz nem yag oranı ne soyler ona gore kremler secersınız
sızın bol su ve hylüronik asıt, collagen,bıotın, nar cekırdegı yagı uzum cekırdegı yagı kayısı cekırdegı yagı gıbı yaglardan asıtlerden faydalanmanız duzenlı masaj yapmanız vucut fırcaları var eda taspınarın kı basarılı ondan alıp kalbınıze dogru hareketlerde vucudunuzu fırcalamanız lazım kı bunlar bır tık yardımcı olsun :)