Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zamanında çok zayıfken 7 8 kilo almıştım.sonrasında birden geri verdim ve acayip derece de çatlaklar oluştu bunu yoketmenin bi çaresi yok mu ? kalça kısmında oluştu sadece lütfen yardım edin
Zamanında çok zayıfken 7 8 kilo almıştım.sonrasında birden geri verdim ve acayip derece de çatlaklar oluştu bunu yoketmenin bi çaresi yok mu ? kalça kısmında oluştu sadece lütfen yardım edin
Kremler ve lazer tedavileri filan var bildiğim kadarıyla bende de kilo verdiğim dönemde oluşmuştu. Keşke kesin çözüm olsa... yada varsa bilen birileri, bizi de bilgilendirirse iyi bir hayır duası alır benden :)
Benim de ictigim sivilce ilacından dolayı sanki catlak cıkıyormus gibi hissediyorum cizgi de var ama doktor o catlak degil hic oyle olur mu dedi anlamadım