doa kimya canım:)merhaba kızlar tca yı nerden alıyorsunuz acaba ?
canım sadece isim olarak duydum,neden?Merhaba arkadaşlar Necla Batum çatlak tedavisi hakkında bilginiz var mı ?
Çok iddialı oldugunu duydum merak ettım yaptıran da göremedım burada açıkcasıcanım sadece isim olarak duydum,neden?
nasıl bir tedavi şekli uyguluyor peki? internette de pek bilgi yok.Çok iddialı oldugunu duydum merak ettım yaptıran da göremedım burada açıkcası
bilmiyorum kı ben de sormak için gelmiştimnasıl bir tedavi şekli uyguluyor peki? internette de pek bilgi yok.
Canım aynı lazer mi kullanılıyor yoksa lazer çeşiti mi değişiyor kanlı derken lazerde kanama oluyor muKizlar ben er-yag lazer tedavisi uyguluyordum, daha once yazmıştım. Catlaklarim 3 aylık ve kırmızı olduğu için bana bu uygulama yapiliyor. İkinci uygulamayı yaptirdim, bu sefer daha yoğun uyguladı. Direkt kabuk bağladı çatlaklar.
Beyaz çatlaklar için de sordum ona daha agir bir tedavi uyguluyoruz, derinin üst tabakasını direkt yakıyoruz. Daha acili ve kanlı bir uygulama dedi. Bir de mesela benimki 3 seans sürecekse o 5 seansta biter dedi ve %50 iyileşme oranı verdi.
Benim Lazer de kanama olmuyor ama beyaz çatlakların tedavisinde oluyormuş. Ona tam ne uyguladığını bilmiyorum. Sadece deriyi tamamen yakıp yerine yeni deri gelmesini sağlıyoruz dedi.Canım aynı lazer mi kullanılıyor yoksa lazer çeşiti mi değişiyor kanlı derken lazerde kanama oluyor mu
Saol canım seninki Nasıl gidiyor gelişme var mıBenim Lazer de kanama olmuyor ama beyaz çatlakların tedavisinde oluyormuş. Ona tam ne uyguladığını bilmiyorum. Sadece deriyi tamamen yakıp yerine yeni deri gelmesini sağlıyoruz dedi.
Saol canım seninki Nasıl gidiyor gelişme var mı
Canım daha yeni gibi bişey çok şey yapıyorum pek bir değişiklik yok bence en az bir 3 ay düzenli yapmak gerek gelişme görmek içinKüçük çatlaklar baya baya gittiler, derin çatlakların da dokununca hissetiğim çukur hissi azalmaya başladı. İlk seanstan %10 azaldı diyebilirim. Bakalım ikinci seansta sonuç nasıl olacak? Sizde durumlar nasıl? Ne uyguluyordunuz hatırlamıyorum ama...
Emira SY naptın canım Nasıl gidiyor tedavi
Sevindim walla senin adına inş 3. de tamamen gider darısı bizim gibilerin başınaCanım 2defa seans yaptırma şansım oldu. 2 hafta içinde 3.seansa gireceğim, inşallah son olur :) gözle gorulur derecede duzelme var. Çukur gibi görünmüyor artık. Sadece derimde kırmızı bir leke varmış gibi görünüyor. Hani sivilce olur da iyileşir sonra deride bir süre kırmızı bir renk kalır ya aynen öyle. O da zamanla geçer inşallah. Bu Hafta içi de eşimden uzaktaydım. Hafta sonu bir gördü vayy çatlaklar gitmiş dedi :) çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?