Çatlaklar çatlaklara kesin çözüm istiyorum

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

oglananasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
621
2
96
37
İstanbul
arkadaşlar doğumda 25 kiloalmamdan dolayı feci şekilde kırmızılı morlu çatlaklar oluştu kalçamdan dizlerime kadar bacaklarım berbat durumda ne olur kesin bir çözüm önerin çizgili bir tayt gitmiş gibiyim sanki kantaron yağı kullanıyorum ama daha bir etki yok var mı benim durumumda olupda kurtulabilen

canım burda çok krem duydum ama hiçbirininde tam etki gösterdiğini okumadım.çok şükür bende yok ama hamileliğimin ilerleyen zamanlarında olursa bende kara kara düşünürüm galiba.bildiğim bir formül var nekadar etkili bilmiyorum.bir yemek kaşığı türk kahvesine yarım limon sıkılıp çatlayan yere ovularak sürülür.burda okumustum bu formülüde.

bende de hiç yoktu 8 ay boyunca aktarın hazırladığı bi kremi kullanıyodum onu bıraktım sonra feci hale geldim aynaya bakmak bile istemiyorum %100 derler ya öyle bi tarif lazım bana eğer yaşayıp da hakkaten tamamaen kurtulan varsa sırrını bizede söylesin lütfeeeeeeeeeeen sinirlerim bozuldu çok

çatlaklar beyaz hale gelmeden çaresine bakın çünkü beyaz olunca asla dönüşü yok ama kırmızıyken mümkün hücreler ölmemiş oluyor çünkü....kan dolaşımını arttırın. soğuk su ile şok yapın kese yapın badem yağı çatlak kremi ne varsa kullanın kırmızıyken..beyaz olmadan kurtulun onlardan...

ana bende kırmızısı problem asıl diye düşünüyordum ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum biran önce kurtulmak istiyorum artık

ilk oluşmaya başladığında kırızı olur sonradan beyaza döner aynı yaralar gibi.. kırmızıyken önlem almak mümkün ama beyaza dönüştüğünde geç.. insanlar binlerce dolar döküyor bunun uğruna ama sadece görüntüleri hafifliyor..ben onlarla yaşamayı öğrendim.. çünkü kadınların çoğunda var..mankenlerde de bir sürü..liv taylor bile bundan dolayı güvenmiyormuş vucuduna..kapatıcılar fobdötenler spreylerle kapatıyorlar..erkeklerin önemsediğinide düşünmüyorum..kendinizi sevin..

Back
X