Çatlaklar Çatlaklara kesin çözüm diyebilirim (:

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Arkadaşlar birde aranızda günde 2-3 defa kullanılması lazım etkili olması için diyeniniz olmuş
Bence doktorunuza danışmadan doz aşımına kalkışmayın aksi taktirde yan etkiler gösterebilir cildinizi mahvedebilirsiniz, Benden söylemesi..

Arkadaşlar birde aranızda günde 2-3 defa kullanılması lazım etkili olması için diyeniniz olmuş
Bence doktorunuza danışmadan doz aşımına kalkışmayın aksi taktirde yan etkiler gösterebilir cildinizi mahvedebilirsiniz, Benden söylemesi..

yeni doğum yaptım.emzirenlerde kullanabilirmi benim bacaklarım çok çatladı

sanırım aynı krem (şimdi kalkıp adına bakmaya üşendim :kedi: ) bana doktorum sezeryandan sonra yazmıştı dikiş izlerin kalmasın demişti bu kremin deri yenileyici özelliği var bana bu kremi estetik cerrahlar kullanırlar demişti.. ama ben düzenli kullanmadım hala duruyor çatlaklarımda tabii

e kullanayım barii
ha bu arada eğer aynı kremden bahsediyorsak fiyatı bayağı pahalıyıdı yani 100 tl ya yakın bi para ödemiştik

Son düzenleme:
karpelya bu jeli kullandıktan ne zaman sonra soyulmalar basladı bırde kendın mı soyuyorsun yoksa kendılıgınden soyuluyor mu? bırde kullanım mıktarını merak edıyorum fazla fazla mı surdun yoksa az sürüp onu iyice yagdırdın mı?cok fazla soru sordum ama bır sorum daha varr :))))))) bu jelı kullanırken yanında baska bır kremde kullandın mı? sımdıden tesekkur ederım :)))))

Arkadaşlar 2-3 kez sürmenin bir zararı yok tam tersi sürülse daha iyi olur çünkü birkaç kez sürülmesi gerekiyor zaten. Sivilce izleri için de kullanılan bir krem, tercihen Acnelyse ile. Soyulması kendi oluyor, müdahele etmeyin ki cilt kendini yenileyebilsin:KK71:

çatlaklaından esermi kalmadı :KK53:denemek lazım ozaman peki ne kadar süre kullandın fiyatı ne kadar

X