Çatlaklar Çatlaklara kesin çözüm diyebilirim (:

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
çatlaklarım 1 yıl falan ancaydı sanırım.Yarık yarıktı.Rengi de hafif kırmızı gibiydi,damar gibi.Ay inanın ki hatırlamıyorum kafamçokkarıştı Daha sonra ten rengime dönüştüler ve geçtiler

bende yaramaz o zaman 5 yılllık benimkiler oofmafoldumben

En iyisi canım :)

karpelyacım benim ta cocuklultan beri olan göğsümde çatlaklar war. dr ani gelişerek büyüyen göğüsten kaynaklanıyor demişti ve ilaç vermemişti gençken peki şimdi kullansam bu ilçaları bu göğsümde ki dr. un birden gelişmeden kaynaklan dediği çatlaklar geçermi acaba. cnm birde senin dediğin çatlak ne tür bir çatlakfisfisfis . geçerse dediğin ilaçla en çok eşim sewinecek opuyorumnanaktan

işe yarıyacağını bilsem veririm de birde yaramazsa bosuna vermış olurum

haklısın...bak ben madecassol ve acnelys kullanmaya başladım...çatlak olan yerler çok güzel soyuldu..inanamadım..keşke dah aönceden yapsaymışım dedim...sanıyorum 1 aya kadar epey geçicekler:hulya: tavsiye ederim...akşam acnely sabah madecassol kullan...en derin çatlaklar bile zamnala geçiyomuş bu kremleri kullanırsan...ben başlayalı 4 gün falan oluyo öyle güzel soyuldu ki...ilk katmanı gitti derinin...mutluyuumm:lepi:

karpelyacım benim ta cocuklultan beri olan göğsümde çatlaklar war. dr ani gelişerek büyüyen göğüsten kaynaklanıyor demişti ve ilaç vermemişti gençken peki şimdi kullansam bu ilçaları bu göğsümde ki dr. un birden gelişmeden kaynaklan dediği çatlaklar geçermi acaba. cnm birde senin dediğin çatlak ne tür bir çatlakfisfisfis . geçerse dediğin ilaçla en çok eşim sewinecek opuyorumnanaktan

İnternetten araştırabilirsin biraz jeli.Çok güzel yorumlar var.Piyasadaki en etkili jel falan diyenler var :KK70: Hücre yenileyici olduğundan geçirir bence.Denemekte fayda var.Benim çatlaklarımda aynı şekildeydi.Ama dr bu jeli yazmıştı bana.Kullandım ve geçti.Umarım seninde işine yarar :)

bende yaramaz o zaman 5 yılllık benimkiler oofmafoldumben

Yarar canımm.Kaç senelik yanık,dikiş izlerini falan geçiriyormuş.Hücre yenileyici.Eski ya da yeni olması birşey değiştirmez sanıyorum.Umarım öyledir.Eczaneye sorabilrsin.Bu kadar karamsar olma lütfen.Ben geçirceğine inanıyorum a.s.

kızlar bende aldım jeli yatarken kullancam sengözlerimebaksanab
acnelyse ve madecassol kullanıyodm bacakalrımdaki çatlaklara iyi geldi çok az bi kısmnın görüntüsü d
zeldi ama göğüslerim berbat durumda acnelyse kıpkırmızı yaptı biraz geçiyo gibi ama yinede çok korkuyorm
artık geçsin şu çatlaklar 18 yaşındayım daha hepsi ergenlikte hızlı büyüdüğümden
çok üzülüyom ohaoldumsmile

kızlar ben de mart ayından beri düzenli olmasa da kullanıyorum ve tavsiyem günde 2 hatta 3 kez sürmeniz, 1 kez sürmek yeterli olmayabilir. Ben de dermatolog önerisiyle aldım fakat etkisini çatlağın yaşına göre uzun sürede gösteriyor, 1 sene gibi bir süre verildi bana da. Tamamen geçirmese de azaltacağından eminim :2: Pozitif olmak gerek a.s

kızlar ben de kullanıyorum çok iyi bir dermatolog önerdi. bi kaç ayda 8 yıllık çatlaklarımı baya bi hafifletti ama maalesef ben de düzenli yapamadım pek,daha da bi 6 ay yapmam lazım. inceler nerdeyse kayboldu. yılmamak lazım günde en az 2 kere 1 yıla yakın yapmak lazım. ilk bikaç ay hiç kontrol etmeyin ama. geçmiyo bunlar diyip umutsuzluğa kapılmayın. biraz sabır lazım.

kızlar bende aldım jeli yatarken kullancam sengözlerimebaksanab
acnelyse ve madecassol kullanıyodm bacakalrımdaki çatlaklara iyi geldi çok az bi kısmnın görüntüsü d
zeldi ama göğüslerim berbat durumda acnelyse kıpkırmızı yaptı biraz geçiyo gibi ama yinede çok korkuyorm
artık geçsin şu çatlaklar 18 yaşındayım daha hepsi ergenlikte hızlı büyüdüğümden
çok üzülüyom ohaoldumsmile

işinize karışmak istemem ama acnelyse yara yapıp iz bırakıyor gibi yorumlar okumuştum. aman dikkat edin daha kötü olmasın sonra

işinize karışmak istemem ama acnelyse yara yapıp iz bırakıyor gibi yorumlar okumuştum. aman dikkat edin daha kötü olmasın sonra

haklısın canım öyleymiş :nazar:
bıraktım artık ve ben tavsiye etmiyorum benim cildim zaten hassastı çok kötü oldu ya ama şimdi iyileşiyo en azından o kızarlıklığı gittti soyuluyo
inş bu jel işe yararopuyorumnanaktan
bide şey sorcam ben bu jeli madecassol ile beraber kullansam olurmu? yada tek bu jelimi kullanayım

bi de bunu deneyelim bakalım boshayallersmile

dermatolog a gitcem ya olmicak böyle sürekli başkasının önerdiği kremleri kullanarak :nazar:

haklısın canım öyleymiş :nazar:
bıraktım artık ve ben tavsiye etmiyorum benim cildim zaten hassastı çok kötü oldu ya ama şimdi iyileşiyo en azından o kızarlıklığı gittti soyuluyo
inş bu jel işe yararopuyorumnanaktan
bide şey sorcam ben bu jeli madecassol ile beraber kullansam olurmu? yada tek bu jelimi kullanayım

Eczaneye sorsan daha iyi olur sanırım.Ama bence tek bu jeli kullan.Çünkü doktor bana aslında 2 krem yazmıştı.Birini sol göğüsüme diğerini sağ göğüsüme kullanıyordum.Hangisi iyi gelirse onu kullanmaya devam edersin demişti.Kısa sürede bu jel etki gösterince bunu kullanmaya devam ettim ikisinede.Demek istediğim şu ki dr bana ikisini beraber kullan diyebilirdi.Ama ayrı verdi.Sende ayrı kullan bence canım,tek bunu kullan.Ama yinede istersen sorabilirsin eczneye :kahve:

Eczaneye sorsan daha iyi olur sanırım.Ama bence tek bu jeli kullan.Çünkü doktor bana aslında 2 krem yazmıştı.Birini sol göğüsüme diğerini sağ göğüsüme kullanıyordum.Hangisi iyi gelirse onu kullanmaya devam edersin demişti.Kısa sürede bu jel etki gösterince bunu kullanmaya devam ettim ikisinede.Demek istediğim şu ki dr bana ikisini beraber kullan diyebilirdi.Ama ayrı verdi.Sende ayrı kullan bence canım,tek bunu kullan.Ama yinede istersen sorabilirsin eczneye :kahve:

teşekkür ederim cevabın için opuyorumnanaktan
bi sorayım dediğin gibi olmadı senin gibi uygularım kaydirigubbakcemile5

bi de bunu deneyelim bakalım boshayallersmile

dermatolog a gitcem ya olmicak böyle sürekli başkasının önerdiği kremleri kullanarak :nazar:

bozma moralini canım karamsar olma nasıl görmek istersek herşey öyle oluuropuyorumnanaktan

bende su an var bu krem doğumum sezeryanla olmustu dr. 3 ay kullan yara izin geçer demişti tabi pek kullanmadım . bide bunu deneyeyim bakayım

bilinçli kullanıldıgı takdirde öyle bir sorun olmaz tabii ki.
kimyasal peeling yaptıgı icin catlakları gecirmede iyi bi krem diyebilirim.

X