Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz kızlar kimseden ses çıkmıyor.benimkilerin görünümü azaldı sizinkiler ne alemde?
zararı yok zaten,ama hodan yağını bir kullanma yöntemi var. gerçi aktar söyler ama ben yine de belirteyim. gerçek gülsuyuyla ıslatılmış pamuk üzerine 2-3 damla hodan yağı damlatıp yüze sürüyoruz. yatmadan önce yapıyoruz bunu. ben gül suyu olmadan sade olarak da sürdüm yüzüme acaip yaktı. suylada fazla olmasa da yine yandı yüzüm,bence burda işin sırrı hodan yağı ve gülsuyu beraberliğinde.ama gülsuyunun sentetik olmamasına dikkat edelim, çünkü çok fark ediyorher şeyin çaresi olup bunu olmaması ne kötü. benimde denemediğim kalmadı. en iyi yöntem yine soymak ve çıkan üst deriyi daha sağlıklı yapacak ürünler kullanmak gibi geliyor arkadaşlar. yağın zararının olacağını pek düşünmüyorum ben de alıp bir deneyeyim.umut dünyası
oyle cok bır zaman olmadı 2 gundur kullanıyorum ama sanırım ten rengımı koyulastırdıgı ıcın gozume batar oldu cunku esmerlestı tenım normalde kar beyazım zaten ay cok sıkıldım zaten bu catlaklardan kesıcem atıcam en son