• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklara fondöten geçici çözüm olabilir mi ?

pudrayla falan sabiteslek olmaz mı bir de vücut için fondötenler olduğunu duydum ünlülerin falan kullandığı çatlakları vs gizlemek için kullansak olmaz mı ya :KK43:
özel bir gün için almıştım. i̇nanılmaz da memnun kaldım açıkcası. i̇yi ki tanışmışım dediğim bir ürün. beni saatlerce yarı yolda bırakmadı. kurumusanı bekledikten sonra kesinlikle bulaşma yapmıyor ve suyla da gayet kolay temizleniyor. 18 lira gibi bir fiyata almıştım. fiyatına göre başarılı bir ürün. bebak marka bacak fondetınınden memnun kalmıslar bır sayfadan alıntı yaptım sızın ıcın

yaaa
özel bir gün için almıştım. i̇nanılmaz da memnun kaldım açıkcası. i̇yi ki tanışmışım dediğim bir ürün. beni saatlerce yarı yolda bırakmadı. kurumusanı bekledikten sonra kesinlikle bulaşma yapmıyor ve suyla da gayet kolay temizleniyor. 18 lira gibi bir fiyata almıştım. fiyatına göre başarılı bir ürün. bebak marka bacak fondetınınden memnun kalmıslar bır sayfadan alıntı yaptım sızın ıcın
yaaa çook teşekkür ederim 18 lira harikaymış

Back