• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlaklara çözüm???

annebanamasalanlat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
44
1
86
Van
arkadaşlar ben internette bir siteden medicine power karın ve vücut çatlak kremi siparişi verdim acaba kullanan var mı? hamileliğimde fazla kilo almadım sadece 10 kilo alıp 8 ini doğumla beraber bırakıp 2 sini de fazlasıyla vermiş olan şanslı bayanlardan birtanesiyim.ama hamileliğimde 30.haftadan sonra aniden karnımda çatlaklar oluşmaya başladı. neye uğradığımı şaşırdım . şuan kırmızı kırmızılar ve sinir bozucular.:47::50::5:

son haftama kadar nivea bebek yağı kullandım hiç çatlağım yoktu, son haftamda elimde arkoda vardı birde bunu deniyim dedim son hafta çatlak doldum belkide son hafta bebekde büyüme fazla olduğundandır, karnım, bacaklarım, belim, göğüslerim ... araştırıyorum ama kararsızım 3 ay oldu bi karar verip başlamam gerekiyor artık. doğal yağları 15 gündür kullanıyorum değişiklik yok.
tecrübelilerden öneri ltfn

bende kilolu hamile kaldım sadece 10.5 kilo aldım dogumdan 10 gün sonra dogumdan önceki kilomun altına düştüm ama 40landıgım gün banyoda bi baktımki karnım catlamış şok oldum hadi hamileyken catlarda dogumdan sonra olunca iki kere bozuluyo insan cok değil ama kırmızı kırmızı var yinede ne yapıcam bilmiyorum???:53::53::53::53::53::53:

bende kilolu hamile kaldım sadece 10.5 kilo aldım dogumdan 10 gün sonra dogumdan önceki kilomun altına düştüm ama 40landıgım gün banyoda bi baktımki karnım catlamış şok oldum hadi hamileyken catlarda dogumdan sonra olunca iki kere bozuluyo insan cok değil ama kırmızı kırmızı var yinede ne yapıcam bilmiyorum???:53::53::53::53::53::53:

ooff benimde hamileyken diil doğumdan 2 hafta sonra bi baktım karnımda çatlak var kırmızı :( napcıazzzz??

alın benden de o kadar son haftalarda doldu heryerım catlak.badem yagı krem fılan kullandım bende.bırsey yoktu ama:( ben ne yapsam bılmıyorum.gecırebılen varsa yazsın lutfen..

burda başka bir çatlak başlığında arkadaşlar lazerle tedaviden bahsetmişti, şimdi aradım ama bulamadım o konuyu. benim de gebelikte çatlağım yoku, doğum sonrası oldular ve şimdi ben de lazer tedavisine başlayacağım. sorusu olan varsa bildiğim kadarıyla cevaplayayım kızlar, tabii çatlaklarla ilgili lazer deneyimi olanlar deneyimlerini paylaşırsa daha da güzel olur. sevgiler :))

lazer duymadımda prp diye bı yontem var kendı kanını ayrıştırıp çatlak olan yerlere enjekte edıyorlar ben araştırdım yapan yer buldum ama fiyatı yuzunden yaptıramadım birde çatlaklar kırmızıyken tedavi edilmesi gerekiyor daha iyi sonuç için

gebeliğimin 3.ayından itibaren düzenli olaraak lierac krem kullandım.ohh oh diodum çatlağım olmayacak belli.doğum yaptım yıne yok.nasıl svindim nasıl anlatamam.bir ay geçti geçmedi aman allahım karnımda alt kısımlaında kırmızımsı çatlaklar neye uğradığımı şaşırdım.boşunamı okadar parayı verip alıp kullanıpkendimi kandırdım.hem göbek hem kırmızı çtlaklar iğrenç duruyor.çözüm ne olur bilemiyorum.

anatomi dersine giren hocamız çatlaklara en iyi masajın geldiğini söylemişti bknz örnek: liposuction yaptıran bayanların vücutlarını toplamaları için sürekli msaj yaptırmak zorundalar. tabi çatlakkremleride kullanarak bu süreci hızlandırabilirsiniz

pregnacare diye bir krem kullanıyorum aydır.yarı yarıya azalttı benim çatlakları .benim karım resmen harita gibiydi.gebelikte her gün karnımdan iğne de olduğumdan çok fanaydı.ama bu krem çok işe yaradı.hala devam ediyorum.tavsiye ederim.

Back