Çatlaklar çatlaklara çare bulundu sizin hala varmı yoksa?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
sadece şunu söyleyebilirim ben burdan arkadaşların tavsiyesine uydum bir doktora estetik yaptırdım bir sürü para yatırdım.sonuçtan da hiç memnun kalmadım.iz kaldı.başka yorumum yok.benim gibi bilip bilmeden atlamayın derim.

alpcim bu ayşe teyzenin köyü filan yok mu? kendine özel bir dükkanı mı var? direk yerini öğrensem daha iyi olur olmazsa kuzeni gönderecem de

canım arastırdıktan sonra yorum yaparsan sevinirim yanıkla ugrasıpta çatlakları geçirmediğini nereden biliyorsun

ben çatlakları geçirmediğini iddia etmedim ki zaten bilmediğimi de söledim öğrenirim dedim sadece yanlış anlamışsın yorumda yapmadım araştırdıktan sonra yaparm yorumumu merak etme

herşeyi ne kadar çok biliyorsunuz ya madem bu kadar çok şey biliyorsun ne işin var bu konuları okuyorsun ben derdime çare buldum isteyen arkadaşlar yararlansın dedim hakarete uğramak için açmadım bu konuyu çok umurumdada değil senin gibi zavallılar yüzünden faydalanmak isteyen arkadaşların hakkını yiyorsun senin gibilerin bu sitede dolaşmaması dilegiylekötükedihüso

insanlar akıllarındaki soru işaretlerini dile getiriyo diy zavallı mı oluyo sizin nazarınızda. o paylaştığınız resimlerde profosyenel resimlere gerçekten çok benziyodu. siz madem bi paylaşım yapıyosunuz ikna edici olmanız gerek tenkit edici değil

bu tür açılan her konuda muhakkak bu tür tartışmalar oluyor
arkadaşlar yapmayın neden yalan söylesin ki arkadaşımız
gerçeklik payı evet olabilir,inanmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…