nerdesiniz arkadaslar kımsede catlak yo kmuuuuu
olmaz mı bizdede çatlak var .. bende kahve -limon karışımına başladım 2 ay düzenli yapacağım.. etki etmese başka tedaviye geçerim .. mesela dermaroller -bio-oil yağ 2 li olarak kullanırım... sıraya koydum bakalım ne olcak..
acnelys kullanmada hangisi kullanırsan kullan
bende 5 ay oldu dogum yapalı bacaklarda var çatlama kafaya takmıyorum ama olmasa daha ıı olur tabı...evde madecassol ve hametan var denesemmı...bu khve lımonu nasıl uyguluyorsunuz
takma mak eldemı yahu önumuz yazzz karnın catlamadı mı senın:2:karısıma gelınce 3 tatlı kasıgı kahve ve 2 damla lımon suyu canım vucuduna suruyosun kese yapar gıbı bıde anneanneler ellerındekı lekeler ıcın yaparlarmıs bunu bu arada kılolar ne alemde
olmazmı cnm yaa ama ben kullandım madecassol acnelyse ikilisini ama o acnelyse mahfetti kasınmaktan mahfoldum kıpkırmızı oldu bide leke yaptı hafif kaldı geçmedisakın kullanma derim madecassol tek basına biişe yararmı bilmiyorum diğer kremidehiç duymadım ben lierac kullandım kese yaptım baya hafifletti görünümünü ama dahada geçsin istiyorum bende doğum yapalı 8 ay oldu ilk zamanlar bende çok ciddi takıyodum kafama ama şimdi daha az takıyorum
2 damla lımon 3 kaşık kahveyı nasıl jel halını getırcek kı anlamadım.
bacaklarımda var sadece cnm o nedenle takmıyorum.denıyım bu karışımı bakım...
kılolarım gıttı hatta hamıle kalmadan önce 69 dun şimdi 68 ama sezeryandan dolayı göbüş birz çıkıntılı:)
3 çay kş.kahve 3 tatlı kşğ lımon dogrumu
ya sevındım senın adına ne guzelbende degobek var
nasıl gıttı kılolar cok merak ettım ya bıse kullandın mı bu arada kullandıgında yazarsan sevınırım
evet zaten kıvaamınmdan anlarsın bence ova ova sür bide beklemen fılan da gerekmıyo
gerekmıyo derken yıkıcammı hemen