Çatlaklar çatlaklara beraber vede edelım hadiiii...

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

kaeners

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
28
0
maalesef çogunlukla kadınların derdı çatlaklar ben uzun uzun arastırdım
pahalı pahalı kremler kullanmaktans beraber bıseyler paylasalım sımdı sıze 3 kremden bahsedıcem bunların maalıyetı oldukca uygun Madecassol
• Hametan
• Acnelyse

bu üç kremden mucıze olarak bahsedılıyo yıllar gecmıs olsa dahı gececegı soylenıyo arkadaslar kullananlar varmı merak ettım ve benım catlaklarım yenı dogum yapalı 3.5 ay oldu gelın paylasalım bunalımdan kurtulalım bu kremler cıldı yenılıyormus hadiiii denemekte fayda var...

nerdesiniz arkadaslar kımsede catlak yo kmuuuuu

olmaz mı bizdede çatlak var .. bende kahve -limon karışımına başladım 2 ay düzenli yapacağım.. etki etmese başka tedaviye geçerim .. mesela dermaroller -bio-oil yağ 2 li olarak kullanırım... sıraya koydum bakalım ne olcak..

olmazmı cnm yaa ama ben kullandım madecassol acnelyse ikilisini ama o acnelyse mahfetti kasınmaktan mahfoldum kıpkırmızı oldu bide leke yaptı hafif kaldı geçmedisakın kullanma derim madecassol tek basına biişe yararmı bilmiyorum diğer kremidehiç duymadım ben lierac kullandım kese yaptım baya hafifletti görünümünü ama dahada geçsin istiyorum bende doğum yapalı 8 ay oldu ilk zamanlar bende çok ciddi takıyodum kafama ama şimdi daha az takıyorum

sorma yahu nedır bu halımız ben cok taktım kafaya ama bulacam kahve lımonu ıkı gun yapıp bı gun beklemen gerekıyo bılgın olsun bıde kıs mevsımı oldugundan insan üseniyo bide senınkıler kılodan mı yoksa hamıllelık sonrası mı merak merakmerakkkk

bende 5 ay oldu dogum yapalı bacaklarda var çatlama kafaya takmıyorum ama olmasa daha ıı olur tabı...evde madecassol ve hametan var denesemmı...bu khve lımonu nasıl uyguluyorsunuz

bende 5 ay oldu dogum yapalı bacaklarda var çatlama kafaya takmıyorum ama olmasa daha ıı olur tabı...evde madecassol ve hametan var denesemmı...bu khve lımonu nasıl uyguluyorsunuz

takma mak eldemı yahu önumuz yazzz karnın catlamadı mı senın:2:karısıma gelınce 3 çaykasıgı kahve ve 2.3 damla lımon suyu canım vucuduna suruyosun kese yapar gıbı bıde anneanneler ellerındekı lekeler ıcın yaparlarmıs bunu bu arada kılolar ne alemde

Son düzenleme:

bacaklarımda var sadece cnm o nedenle takmıyorum.denıyım bu karışımı bakım...
kılolarım gıttı hatta hamıle kalmadan önce 69 dun şimdi 68 ama sezeryandan dolayı göbüş birz çıkıntılı:)

acnelyse cok dıkkatlı kullanılması lazımıssenınbahsettıgıın krem mı anlatsana canım bıde acı badem sutu onerıyorlar deneyen var mı:18:

ya sevındım senın adına ne guzelbende degobek var
nasıl gıttı kılolar cok merak ettım ya bıse kullandın mı bu arada kullandıgında yazarsan sevınırım

ya sevındım senın adına ne guzelbende degobek var
nasıl gıttı kılolar cok merak ettım ya bıse kullandın mı bu arada kullandıgında yazarsan sevınırım

ya benım bıraz bunyeyle alakalı cnm ...yesemde çok kılo almam..özel bişi yapmadım hatta her gece yatmadan önce bir kare çıkolata devırıyorum o kadar yani..bünyeyle alakalı dedigim gibi...senın kaç kılo fazlan var daha küçük bebişin verirsin merak etme

haklısın ben hamıle olmadan once 65 sonra 20 kılo aldım benı gorenler şok oluyo ne bu halın dıye su an tartılmadım ınan kı ama care aramaktayım bıde bebek emzırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…