Çatlaklar çatlaklara beraber vede edelım hadiiii...

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
haklısın ben hamıle olmadan once 65 sonra 20 kılo aldım benı gorenler şok oluyo ne bu halın dıye su an tartılmadım ınan kı ama care aramaktayım bıde bebek emzırıyorum

diyetısyene gidebilirsin saglıklı zayıflama için emzırdıgını söleyınce süt yapan besinli şeyler yzıyolarmış lısteye arkadaşar gdyoda ordan bılıyom ekım annelerınden

acnelyse cok dıkkatlı kullanılması lazımıssenınbahsettıgıın krem mı anlatsana canım bıde acı badem sutu onerıyorlar deneyen var mı:18:

lierac jel cnm benim baya hafifletti görünümünü bide oğlumuda ayaklarımda sallıyorum bacaklarım çok sıkılastı bununda biraz etkisi var selülitim hele hiç kalmadı bide şu çatlaklar gecse ama tamamen geçmiyo ne yazıkki biraz daha azaltmaya calışıcam..acı badem sütünü bende duydum ama kullanmadım ben kayısı yağı alıcam hücre yeniliyomuş dr.ender saraç demişti bide onu kullanayım

lierac jel cnm benim baya hafifletti görünümünü bide oğlumuda ayaklarımda sallıyorum bacaklarım çok sıkılastı bununda biraz etkisi var selülitim hele hiç kalmadı bide şu çatlaklar gecse ama tamamen geçmiyo ne yazıkki biraz daha azaltmaya calışıcam..acı badem sütünü bende duydum ama kullanmadım ben kayısı yağı alıcam hücre yeniliyomuş dr.ender saraç demişti bide onu kullanayım

cevap ıcın tesekkur edrım canım bugun solugu aktarda aldım acı badem sutu sordum iyi sonuclar alınıyormus bir sisesi 15 tl daha uygunuda bulunabılır bıde cok ıyı gelen bı yag karısımı varmıs hem sıkılastırıp hemde catlakları azaltıyormus ama fıyatı 100 lıra cısssss oldu yanı pahalı geldı.ben suanda 75 kıloyum ve acıl vermem lazım bı onerın varmı bebek de emiyooo:KK60::KK60:

haklısın canım ama onu yalnızca bır kere ve nohut tan daha kucuk uygulamanmalıymıs sen ne yaptın nasıl uyguladın:63:

zaten çok hassas cildim var sabah akşam sürdüm sanırım ay hatırlayamadım da canım kötü bi deneyim oldu anlayacağın kullanmayı dusunenler daha dikkatlı olun derim

yaa ben düzensiz kilo aldım verdm bacaklar diz kapaklarının arkası falan çatlak dolu...acneliyse sakın haa...kaşınıyo.kaşıyınca çatlaklar genişliyo.tavsiye etmem ben.kahve limon uygulamasına başlayacağım.sonuçları yazarım :KK34:

cevap ıcın tesekkur edrım canım bugun solugu aktarda aldım acı badem sutu sordum iyi sonuclar alınıyormus bir sisesi 15 tl daha uygunuda bulunabılır bıde cok ıyı gelen bı yag karısımı varmıs hem sıkılastırıp hemde catlakları azaltıyormus ama fıyatı 100 lıra cısssss oldu yanı pahalı geldı.ben suanda 75 kıloyum ve acıl vermem lazım bı onerın varmı bebek de emiyooo:KK60::KK60:

off bu kilolar bende 76 kiloyum doğum yapalı 9 ay oldu baya verdim kilo ama takıldım kaldım 76da ben emzirmiyorum cnm 5 buçuk ay oldu bırakalı diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum ben zaten ço zor kilo veriyorum benimde vermem lazım..yeşil çay ve bol bol su içebilirsin metabolizman benim gibi az çalışıyosa kuru kayısı kompostosu yapıp içebilirsin hem süt yapar hem wcyw çıkarır yedklerin midende kalmaz ben emziriken içtim ordan biliyorum ve bol bol su içtim 20 kilo verdim en iyisi su içmek galiba ama kışın ben hiç çok su içemiyorum iştahımda yazın daha azalıyo sıcaklardan o yüzden insallah yaza veririz ama sen emzirdiğin için diyet yapma sakın bebiş kaç aylık.....acı badem sütünü duydum ama hiç denemedim bide çatlak yerlre bastıra bastıra kese yap cnm

ilk kızıma hamileliğimde vücudumda çok fazla çatlak oluştu..İkinci kızıma hamileliğimde hastanede beni nst ye alan ebe yaptığı reçeteyi uygulamamı söyledi..kendisinin çocukken kolu yanmış ve bu reçeteyle hiç bir iz kalmamış...sadece pastanelerden bulabileceğim KAtı KAkao yağını düzenli olarak masaj şeklinde karnıma uygulamamı ve 1 haftada farkı görebileceğimi söyledi..Ancak Henüz fırsat bulupta deneyemedim :KK5:

wala arkadaşım hamileyken lierac jeli sürdü çatlak oluştu mu hiççççç :KK53:

wala arkadaşım hamileyken lierac jeli sürdü çatlak oluştu mu hiççççç :KK53:

Arkadaslar madecassol artık uretilmiyomus onun yerine ne kullanaagiz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X