Çatlaklar çatlaklar:(((

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Arkadasimda da var onun icin bepanthen krem aldim gecen henuz vermeye firsatim olmadi faydasi ne derece olur bilmiyorum ama bi arastir o.kremi istersen catlaga da iyi geliyomus diye okumustum

bende araştırırken okudum alıp kullancam ondan arkadaşında düzelme olursa bizimle de paylaş :)

Bendede çok çatlak var hemde hiç bir zaman kilolu olmadım.
Ne yaptiysam geçmedi. Kabak lifi, yağlar vs.
Her gittiğim doktor bunun çaresi yok dedi ama pes etmedim.
En sonunda Gülben Ergene bir doktor geldi. Doktor çatlağın deriyle bir alakası yok, deri altı çatlıyor demişti. Bunun hiç bir şekilde tedavisi yoktur dedi. Lazer veya doğal tedavi diyen kimseye inanmayın demişti. Hiçbirinin faydası olmaz. Lazer belki 3cm yirtigi 2cm indirir ama yinede orada yırtık görünür ve rahatsız eder sizi demişti.

Bunu dinledikten sonra kalan ümitlarimda bitti :KK43:
Ama dinimiz ümitsizliğe kapılmayın diyor. Bakalım belki ileride bir çaresini bulurlar :)

Bendede çok çatlak var hemde hiç bir zaman kilolu olmadım.
Ne yaptiysam geçmedi. Kabak lifi, yağlar vs.
Her gittiğim doktor bunun çaresi yok dedi ama pes etmedim.
En sonunda Gülben Ergene bir doktor geldi. Doktor çatlağın deriyle bir alakası yok, deri altı çatlıyor demişti. Bunun hiç bir şekilde tedavisi yoktur dedi. Lazer veya doğal tedavi diyen kimseye inanmayın demişti. Hiçbirinin faydası olmaz. Lazer belki 3cm yirtigi 2cm indirir ama yinede orada yırtık görünür ve rahatsız eder sizi demişti.

Bunu dinledikten sonra kalan ümitlarimda bitti :KK43:
Ama dinimiz ümitsizliğe kapılmayın diyor. Bakalım belki ileride bir çaresini bulurlar :)

inşallah bulunur bi çaresi sürekli aklım orda ilerde evlenince ne olacak bilmiyorum ister istemez utancaz :KK43:

inşallah bulunur bi çaresi sürekli aklım orda ilerde evlenince ne olacak bilmiyorum ister istemez utancaz :KK43:

Aynısını bende düşünüyorum, şimdi sakliyabiliyoruz ama ilerde evlenince ne yapacağız bilmiyorum. İnşallah harita seviyordur adam :p çünkü bacaklarim harita gibi hahah

benimde kalçamda, diz kapaklarımda, bel çevremde çok çatlak var var üstelik esmerim ve çatlaklar beyaz çok belli oluyor doktoro gittim ve sordum ama çatlakların tedavisi olmadığını söyledi bu arada 1 ay sonra evleniyorum erkek için çatlakların sorun olup olmadığını söylerim :))))))))))))))

benimde kalçamda, diz kapaklarımda, bel çevremde çok çatlak var var üstelik esmerim ve çatlaklar beyaz çok belli oluyor doktoro gittim ve sordum ama çatlakların tedavisi olmadığını söyledi bu arada 1 ay sonra evleniyorum erkek için çatlakların sorun olup olmadığını söylerim :))))))))))))))

kimisine göre problem kimisine göre deil.. adamın cocugunu doguruyosun sana ne bu vucudun hali dio..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende hastanede prp yaptırdım hafif azaldı gibi normalde 4 hafta sonra kontrole gidip 2. Seansı yaptirmam lazımdı ama gidemedim bir türlü normalde 3 seans yaptirmam lazımdı devam etseydim belki gözle görülecek şekilde azalabilirdi

Bende hastanede prp yaptırdım hafif azaldı gibi normalde 4 hafta sonra kontrole gidip 2. Seansı yaptirmam lazımdı ama gidemedim bir türlü normalde 3 seans yaptirmam lazımdı devam etseydim belki gözle görülecek şekilde azalabilirdi

o ne oluyor biraz açıklar mısın:KK53:

kızlar yardım edin bu çatlaklar nasıl gider :KK43: backlarımın üst bölümü nerdeyse tamamen çatlak. çok utanıyorum 1 ay sonra tatile gideceğiz nasıl gideceğim bilmiyorum :KK14::KK14: normal kiloda olmama rağmen bir sürüler nasıl gider bunlar :18:
benimde göğüslerimde çok vardı cildiyeye gittim percutalfa diye bi krem verdi 55 tl civarındaydı sanırım.bir ay her gece oval hareletlerle bol bol sürdüm bi ay sonra tabiki tamammen gitmedi aöa yine artık daha az belli oluyorlar.tabsiye ederim eskiye gçre daha iyi durumdalar birde benim göğüste yani o daha kötü senin yine bacak.

benimde göğüslerimde çok vardı cildiyeye gittim percutalfa diye bi krem verdi 55 tl civarındaydı sanırım.bir ay her gece oval hareletlerle bol bol sürdüm bi ay sonra tabiki tamammen gitmedi aöa yine artık daha az belli oluyorlar.tabsiye ederim eskiye gçre daha iyi durumdalar birde benim göğüste yani o daha kötü senin yine bacak.

evet o daha kötü ama biraz daha azalmasına sevindim :) teşekkür ederim :)

neden bu kdr dert edyrsnz anlamıyrm yanı bnde de var hm de cok fazla.gorenler ne olmus buralara falan dyorlar ama bnm hc umrumda dgl.bikini de giyiyorum ustelik belimde de var.onmlı olan szn kendnzı nasl gordgnz hssettgnz.yapmayın bu kdr takmayın ya.hc degmez.

Kilolu olmamama rağmen çatlak sorunu bende de var. Göğüs uçlarım bile hafif çatlak. Watsonstan bir fırça almıştım badem yagıyla üst bacagıma biraz masaj yapıp daha sonra onar dakika ovdum fırçayla. Öyle aman aman bir değişiklik olmadı ama şekil olarak düzleşmeler oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de nefret ediyorm çatlaklardan çözümü evde yok bana göre.
Baya tuzlu galiba son aylarda fraksiyonel lazer diye bir şey çıktı. Güzellik programlarında çok iyi bahsediyorlar çok ciddi iyileşme falan diye ama hiç araştırmadım. Fiyatları nasıldır bilmiyorum bir bak.
Tülin Şahin de programda gösterdi.

Cnm ben strivectin die bi kreme 489 tl baydim biraz azaltti simdi sicaklar geldi krem surmek istemiyorum kisin tekrar dewam edicem

Merhaba bu krem amerika da daha ucuzmus ama ben internetten baktım bir sürü krem var bu marka hangisi acaba??

Merhaba bu krem amerika da daha ucuzmus ama ben internetten baktım bir sürü krem var bu marka hangisi acaba??

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404839002.818363.jpg

Cnm ben bunu kullandim %100 garanti geciriomus duzenli kullanimda gecmesi catlaklarin derinligine gore deisiyo hamilelik sonrasi olan gobegimdekiler bayaa azaldi mesele yanlarim cok derin catlak onlar hala belirgin bayada pahali bana toplam 2 milyara gelcek eger duzenli dewam edersem anca 4 tupte iylesir gibi gelio bilmiorumki yaa :/

gratis'lerde satılan bee beauty'nin vücut peelingi var kokuları çok hoş.
onlardan herhangi bir çeşidini al, fiyatı 15tl sanırım.
boş ve geniş bir kaba boşalt.
içine de türk kahvesi ekle.
her gün bu karışımı vücuduna sür en az yarım saat bekle, ovala.
daha sonra soğuk suyla yıkayıp duştan çıkınca nemlendir.
görünümünde ciddi azalma oluyor tabii eğer çatlaklar aşırı değilse.
ama şunu da söyliyim ne yazık ki selülit ve çatlağa kesin çözüm yok.
hepimizde olan şeyler çok takma lütfen. :KK20:

Eki Görüntüle 1182325

Cnm ben bunu kullandim %100 garanti geciriomus duzenli kullanimda gecmesi catlaklarin derinligine gore deisiyo hamilelik sonrasi olan gobegimdekiler bayaa azaldi mesele yanlarim cok derin catlak onlar hala belirgin bayada pahali bana toplam 2 milyara gelcek eger duzenli dewam edersem anca 4 tupte iylesir gibi gelio bilmiorumki yaa :/

İnşallah işe yarar bende şimdi değil artık kışa alıp kullanmayı düşünüyorumm

X