kızlar yardım edin bu çatlaklar nasıl giderbacklarımın üst bölümü nerdeyse tamamen çatlak. çok utanıyorum 1 ay sonra tatile gideceğiz nasıl gideceğim bilmiyorum normal kiloda olmama rağmen bir sürüler nasıl gider bunlar :18:
kızlar yardım edin bu çatlaklar nasıl giderbacklarımın üst bölümü nerdeyse tamamen çatlak. çok utanıyorum 1 ay sonra tatile gideceğiz nasıl gideceğim bilmiyorum normal kiloda olmama rağmen bir sürüler nasıl gider bunlar :18:
Badem ve bebek yağıyla düzenli masaj en etkili çözüm :)
Cnm ben strivectin die bi kreme 489 tl baydim biraz azaltti simdi sicaklar geldi krem surmek istemiyorum kisin tekrar dewam edicem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende de var kilom normal benim de. Kendinle barışık ol bence hem kimse senin çatlaklarına odaklanmaz
bepanthen diye bi krem duymuştum onu alcam yarın inşallah işe yarar
sanmıyorum canım ya bepanthen yaralarda falan çabuk iyileşmeyi sağlıyor ama öyle çatlakları geçirebilecek kadar etkili bi krem değil.
arkadaşlarım bu yağların çok etkisini görmüştü.
ooooo naptın senn o kadar para veremem malesefff canımm
Ama duzenli kullanimda %100 cozum cnm ben 3 ay kullandim bayaa fark etti dewam edicemde hawa cok sicak we krem hissi bi hawada ne bilim sewmiyorum kisin artik tamamen gecer umarim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi