kilo alıp vermekten dolayı bende de var1 aydır kullanıyorum göğüslerimdekilere. ama öyle bi kaşınıyo ki, kaşındıkça deri soyuluyo felaket bi acı
ama 1 ayda da olsa renkleri çok silikleşti, bi süre sonra acı da geçti işe yarıyo bence
inanmayarak üstüne basarak diyorum inanmayarak madecassol krem + jojoba yağı evet işte bu kadar akşam yüzümü temizledim ve sürdüm yattım sabah yüzümü yıkadım herzamanki güneş kremini sürdüm dua etmeyi unutmayın ben inanmadan yaptım ama anlıyorum ki inanmak başarmakmış 34 yaşındayım ama bebek gibi oldu 4 günde çukurlarım azaldı gözenekler nerdeyse kapandı deneyin
Ben de çok düzenli olmamakla birlikte yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Şimdilik gözle görülür birşey olmadı. Hamile olduğum için çatlaklarım daha çok yeni. Belki işe yarar dedim. Denemeye devam edeceğim. En azından 1 tüp bitene kadar. Senin çatlakların eski olduğu için madecassol tek başına işe yaramayabilir.
Canm madecassol oluşan çatlaklarda azaltma yapıyor mu yoksa bu krem çatlaklar oluşmadan önce önlem amaçlı mı kullanılıyobende 5 gündür kullanıyorum ve eskiye göre çok fark var daha az göze batıyo çatlaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?