kızlar merhaba,madecassol ve acnelyse kremleri düzenli olarak 1 haftadır kullanıyorum.benim göğüslerimde vardı çatlak.çok memnun kaldım gerçekten.sol tarafımda çok az kaldı.sağ tarafımda biraz daha fazla. benim çatlaklarım 10 senelikti.göğüslerim çıkmaya başlayınca kırmızı oldu önce sonra beyazlaşmıştı.fayda göreceğimi düşünmemiştim gerçekten çok ucuz bir maliyetle çatlak sorunumu çözmem beni çoookkk mutlu etti. hepinize tavsiye ediyorum.ayrıca bazı sitelerde evigen ampülden bahsediliyor.evigen bir çeşit e vitamini genelde kıl köklerini güçlendirmek için tavsiye ediliyor.öyle her yerinize sürmeyin yani evigen ampül alırsanız da tüylenme yapabilir.
kızlar aknilox ta cildi soyuyo acaba onu kullansam olurmu acnelyse gibi oda sivilce ilacı ama acnelyse çok kötü tahriş yaptı kıpkırmızı oldu leke yaptı akniloxuda daha önce sivilce için kullanmıştım çok güzel soyuyodu tahriş falanda yapmadı onu kullansam olurmu
Eczacılık okuyan bir arkadaşım acnelyse için eczaneye ya da doktora danışmadan kullanma sakın soyduran kremler tehlikeli olabiliyor dedi ben de tırstım açıkçası. Sadece madecassol da etkili olur mu ki?
yok canım bende tırsıp aylarca madecasoll kullandım acnelyse yide iki üç kere denedim soyulmadı az kullandığım için sanırım ama madecasoll da etki etmedi tek başına
bende kullandım ama,,yararı olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?