Çatlaklar için en kaliteli bebek yağı hangisi

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
34
Dalin kullaniyirdum kırmızı kırmızı oluyor vücudum galiba alerji yapıyor krem kullanıyorum ama bebek yağı en kaliteli hangisi

Dalin kullaniyirdum kırmızı kırmızı oluyor vücudum galiba alerji yapıyor krem kullanıyorum ama bebek yağı en kaliteli hangisi

Dalin maalesef çok satan ürün olmasına rağmen allerji yaptı bizde de o yüzden johnsons baby kullandım memnunum bebeyağından.

Bio oil ve mustela çatlak kremi kullanıyorum 29 haftadayım henüz çatlak yok umarım olmazda birde bol bol su içmek gerekiyor ben günde 2.5 lt içiyorum.

Organik hindistan ceviZi yagı, kakao yağı birde lrin çatlak kremini kullanıyrm, bio oilinde iyi oldugunu söylüyorlar

Dalin paraben içeriyor komili kullanın bebeyağı kullanacaksanız.
Ama organik hindistan cevizi yağı müthiş birşey saç yüz vücut heryerinize sürebilirsiniz :)

Johsons light bebe yagi kullandim bol kalsiyum tuketim catlaginiz olmaz . Diger kremlere bosuna para vermeyin. zeytin yagida surebilirsiniz. Cok yag ve kokusu yuzunden bebe yagini tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…