- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
- Konu Sahibi DevrimGzde
-
oldukça iyi ama uzun bir süreç peki bu anlattıklarınız başka bölgeler içinde geçerli midir sadece karın için mi?Birde bir şey daha sormak istiyorum sarkıklık mı gidiyor yoksa çatlaklar mı?Benimde çatlaklarım gidiyor ama bazıları tam gitsede bazıları belli belirsiz beyazlaşarak gidiyor ama şimdilik iyi ama sizin dediklerinizide elimden geldikçe yapacağım ama benim sorunum daha çok bel ve bacak bölgemde üstte ...Başarmışsınız kutlarım sizi...
canım benimde göbek sorunum cok fazla bu bahsettiğin hap şişkinliği geciriyormu yaptığın egsersizi ısınmadanmı yapıyorsun kaç ayda düzelme oldu sabah akşam 20 şer kez yapınca biraz daha bilgilendirirsen sevinirim mesala kilo verim ne kadar sürede ve günnlük yediklerin filan işte 6 kilom var birtürlü veremiyorum yarım gram dahi gitmiyor vede koca bir göbek bir kultulsam sana cok dua ederim sevgiler
ACİL CEVAP BEKLİYORUM
kızlar ya ben bir haftadır madecassol ve acnelys kullanıyorum ve çatlaklarıma acaip ii geldi,7-8senelik çatlaklar incecik oldular,eminim biraz daha kullansam büyük ölçüde azalacak,pek farkedilmeyecek bile.
benim çatlaklarım göğsümde,ani büyümeden oluşmuş,ama şimdi bakıyorm göğüsümde ara ara yerler kıpkırmızı olmuş ya,hemde çok tatlı kaşınıyolar,
ya bu kırmızılıklar kalırmı,kullanmaya devam etmeyi çok istiyorum ama kırmızılıklar geçmicek diye de korkuyorum....
ne yapmalıyım?????
KIZLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE GÜNAYDIN.
BURAYI UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM AMA HERKEZ BİŞEY SÖYLEMİŞ İNSAN HANGİSİNİ YAPACAĞINI ŞAŞIRIYOR BANADA YARDIMCI OLUN LÜTFEN.
BENİM KARNIMD SON BİR KAÇ AYDIR ÇATLAKLAR VAR VE GİDDİKÇE ÇOĞALIYORLAR SEBEBİ İSE ÇOK FAZLA KİLO ALMAM GALİBA.AMA ÇATLAKLARIM HENÜZ KIRMIZI GİBİ DURUYORLAR NASIL İR ÖNLEM ALABİLİR NE KULLANABİLİRİM BADEM YAĞI SÜRMEYE BAŞLADIM SİZLERİN VERDİĞİ BİR SÜRÜ TAVSİYELER VAR AMA HANGİSİNE YAPACAĞIMA KARAR VEREMEDİM :çok üzgünüm: YARDIM LÜTFEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?