Çatlaklar Çatlaklar için çözüm olabilir mi?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

turuncumat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
461
3
merhaba arkadaşlar.Haftasonu bir kanaldaki bir programda çağan isminde bir adam ürün ismi vermeden bir ürünün reklamını yapıyordu.Ve ürünün selülit,vücut sarkması ve çatlaklar için % 100 çözüm olduğunu söylüyordu.Ürün 18 adet ampul şeklindeymiş ve bu ampulleri 9 gün boyunca kullanıyormuşsun.Kullandıktan sonra hiç bir sıkıntı kalmıyrmuş.Yanlız ürün ismi söylemediler.Sizin bu ürünle alakalı bir bilginiz varmı yada aranızda bu ürünü kullananınız var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım bende nette çağan beyin selülit ampülleri diye bir reklam duymuştum adı ozon kremi aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba 9 günde selülite çatlağa bölgesel incelmeye kesin çözüm diyolardı.

evet sanırım senin söylediğin şey.adam çok iddialı konuşuyordu.Bu ozon kremi ağrı kesici olarakta kullanıldımı.Çünkü ürün ismi vermediler tv programında sadece aynı isimli ürünün ağrı kesici kremlerininde olduğundan bahsediyorlardı.Acaba kullanan var mı faydasını gördümü kimse

Selam,

BİOXEL JEL den bahsediyorsunuz! 200 tl para verdim ve düzenli 9 gün kullandım ama sonuç fiyasko sakın almayın diyorum paranıza yazıl olur sadece! sitede BİOXEL JEL diye başka bir topic var zaten ordaki arkadaşların hepside pişman aldıklarına isterseniz ordan okuyabilirsiniz de,

selamlar,

bioxel jel dediğin ürünün tanıtımınıda mı çağan isimli biri yapıyordu. internette ozon diye geçiyor ama.peki ozon jel ile ilgili bilgin var mı arkadaşım tavsiyelerin içinde teşekkür ederim

bioxel jel dediğin ürünün tanıtımınıda mı çağan isimli biri yapıyordu. internette ozon diye geçiyor ama.peki ozon jel ile ilgili bilgin var mı arkadaşım tavsiyelerin içinde teşekkür ederim

ozon jeli bende çok merak ediyorum kullananlar dediğin gibi bilgi verebilirler mi ben şuanda repper time biber jelini kullanıyorum daha 2.günüm bakalım sonuçlar nasıl olcak

Selam,

evet onun tanıtımınıda o kkkkkkkkkkkkkkkk adam yapıyordu canım. ozon jeli bilmiyorum ama hepsinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. bu tarz jelleri kullanan hiçbir tanıdığım sonuç alamadı. en güzeli bence vaselin ya da bebe yağı diğerleri para tuzağı!

Sevgiler,

eğer ikisinin tanıtımınıda aynı adam yapıyorsa çokta doğru söylediğini zannetmiyorum.Ama benim anlamadığım kanalların yada yasaların bu insanların diğer insanları aldatmasına neden izin verdiği izin vermesinler kanallar bu umut tacirlerine. yada yalan söyledikleri belli haklarında yasal işlem yapılsın

anladım genel itibariyle söylenenlere bakılırsa hiçbir işe yaramadığı anlatılanların hepsinin palavra olduğu kanısına vardım :)

merhaba ben bu ürünü aldım ve kullandım.ama zerre kadar bir etkisi olmadı.tv de çok kendinden emin konuştukları için denemek istemiştim.maalesef sonuç hayal kırıklığı.hatta müşteri hizmetlerini aradım şikayetimi belirttim yetkililer size en kısa zamanda geri dönecekler denildi ama 2 aydır dönen falan yok.tekrar arayınca da müşteri temsilcileri telefonu yüzüme kapattılar.resmi sitelerine yorum yazdım ürünle ilgili yorumum olumsuz olduğu için çünkü hiç işe yaramıyor demiştim mesajımı yayınlamadılar.anlayacağınız hepsi palavra ve tv de arayın yardımcı olalım diyorlar ya öyle bir şeyde yok bir dövmedikleri kaldı müşteri temsilcisi kızların.ben derim ki sakın inanıp almayın paranıza yazık olur benimki boşa gitti çünkü.

uyardığın için saol cnm ya ben de almayı düşünmüştüm

önemli değil canım.dediğim gibi birkaç defa aradım bana geri dönecekti yetkililer 2 ay oldu diye yapabilecekleri bir şey yokmuş.birde kendi resmi sitelerine yorumları kendileri yazıyor bence insanları kandırmak için.herkes yorum yazabilseydi benim yorumumda yayınlanırdı.

arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim bende almayı düşünmüştüm ama yorumlardan sonra vazgeçtim :)

ben de almayı düşünüyordum o kadar inandırıcı konusuyordu ki yazık olacaktı parama sagolun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…