- 10 Ocak 2011
- 461
- 3
-
- Konu Sahibi turuncumat
merhaba arkadaşlar.Haftasonu bir kanaldaki bir programda çağan isminde bir adam ürün ismi vermeden bir ürünün reklamını yapıyordu.Ve ürünün selülit,vücut sarkması ve çatlaklar için % 100 çözüm olduğunu söylüyordu.Ürün 18 adet ampul şeklindeymiş ve bu ampulleri 9 gün boyunca kullanıyormuşsun.Kullandıktan sonra hiç bir sıkıntı kalmıyrmuş.Yanlız ürün ismi söylemediler.Sizin bu ürünle alakalı bir bilginiz varmı yada aranızda bu ürünü kullananınız var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar.Haftasonu bir kanaldaki bir programda çağan isminde bir adam ürün ismi vermeden bir ürünün reklamını yapıyordu.Ve ürünün selülit,vücut sarkması ve çatlaklar için % 100 çözüm olduğunu söylüyordu.Ürün 18 adet ampul şeklindeymiş ve bu ampulleri 9 gün boyunca kullanıyormuşsun.Kullandıktan sonra hiç bir sıkıntı kalmıyrmuş.Yanlız ürün ismi söylemediler.Sizin bu ürünle alakalı bir bilginiz varmı yada aranızda bu ürünü kullananınız var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
bioxel jel dediğin ürünün tanıtımınıda mı çağan isimli biri yapıyordu. internette ozon diye geçiyor ama.peki ozon jel ile ilgili bilgin var mı arkadaşım tavsiyelerin içinde teşekkür ederim
bioxel jel dediğin ürünün tanıtımınıda mı çağan isimli biri yapıyordu. internette ozon diye geçiyor ama.peki ozon jel ile ilgili bilgin var mı arkadaşım tavsiyelerin içinde teşekkür ederim
merhaba ben bu ürünü aldım ve kullandım.ama zerre kadar bir etkisi olmadı.tv de çok kendinden emin konuştukları için denemek istemiştim.maalesef sonuç hayal kırıklığı.hatta müşteri hizmetlerini aradım şikayetimi belirttim yetkililer size en kısa zamanda geri dönecekler denildi ama 2 aydır dönen falan yok.tekrar arayınca da müşteri temsilcileri telefonu yüzüme kapattılar.resmi sitelerine yorum yazdım ürünle ilgili yorumum olumsuz olduğu için çünkü hiç işe yaramıyor demiştim mesajımı yayınlamadılar.anlayacağınız hepsi palavra ve tv de arayın yardımcı olalım diyorlar ya öyle bir şeyde yok bir dövmedikleri kaldı müşteri temsilcisi kızların.ben derim ki sakın inanıp almayın paranıza yazık olur benimki boşa gitti çünkü.