Çatlaklar Çatlaklar İçin Bitkisel Yağları Sıcak Sürmek

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
tatlıaşık herşeyden memnunum diyorsun ama başka alternatiflere geçiyorsun anlayamadım valla!!

tatlıaşık herşeyden memnunum diyorsun ama başka alternatiflere geçiyorsun anlayamadım valla!!

çünkü çok çabuk yazıyorum sonuçlar,az bir sonuç aldığımda hemen buraya yazıp sile paylaşmak istiyorum.ama bi süre sonra çatlaklar geri geliyo.
ne kullanıyosam hep ilk haftalarda çok hızlı ve güzel bi gelişme oluyo,sonradan çatlaklar geri geliyo..... uzun süredir bu nedenle hiçbir forum başlığı altında bir yazım olmadı.

hala madecassol ve acnelyse kullanıyorum,memnunum yada değilim demiyimnaniknanik

eskiye göre çok azaldılar,ama bırakırsam geri gelirmi bilmiyorum....burada ilk bunu kullanan arkadaş 6ay kullanılması gerektiğini söylemişti.o süreyi doldurmayı bekliyorum....

herkese acil şifalarrrr:1rolleyes:

QUOTE=SadeceAsk;4833081]tatlıaşık herşeyden memnunum diyorsun ama başka alternatiflere geçiyorsun anlayamadım valla!![/QUOTE]
sonuna kadar katılıyorum sana canım hıc bısey anlamadım hangısı ıyı gelıyo:kesın sonuclar yazmalıyız ama dımı

Son düzenleyen: Moderatör:
:roflol:
sonuna kadar katılıyorum sana canım hıc bısey anlamadım hangısı ıyı gelıyo:roflol:

ortada anlaşılmayacak bir durum olduğunu sanmıyorum.ben durumu izah ettim.eğer dediklerimi bir süre uygularsanız ilk başta çatlakların gözle görülür derecede azaldığını ama sonra tekrar geri geldiğini göreceksiniz....

azaldığı andaki fikirlerimi yansıttım,çok memnunum dedim.ben uyarıyorum ki herkes boşyere kullanmasın.

anlamadıysanız bidaha açıklarım.3seferde anlaşılır sanırım:roflol:

benim fikrim bu,oluşacak çatlakları önlediği kesin,bunu doktorlar bile söylüyor.ama eski çatlakları geçirmiyor,yani bende böyle oldu,ilk zamanlarda bi fark oldu ama sonra tamamen eskiye döndü,

BENCE kullanmanın hiçbir anlamı ve faydası yok.ama tabiki kişiden kişiye değişir.

bence bu yağlar oluşmuş olan çatlaklara etki etmez sadece yeni çatlakk oluşmasını engeller...çatlaklarımızı sevip onlarla yaşamaya mahkumuz bence:S

ama tatlı badem yağı bir sure sonra vücutta kıllanma ypıor dikkat edin

kızlar bir haftadır buğday yağı kullanıyorum cidden çatlaklarımın görünümü azaldı dediğiniz gibi ısıtıp kullanıcam belki daha etkili olur denemeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…