Arkadaşlar benim son dört yıldır hızlı kilo vermekten vücudumda çatlaklar oluşmuştu.burada yine bir forumda okudum bir şeyi uyguladım ve beklemediğim kadar etkili bir sonuc aldım.yalnız sonuc için birkaç ay ve sabır gerekiyor.kara üzüm çekirdeği tozu yedim ben 3 kutu bitirdim ve gözle görünür bi fark oluştu.şu bi aydır bıraktım ama tekrardan başlayacam. belimde çok derin çatlaklarım vardı bacaklarımda çok derin olmasada gözle görünüyorlardı.şimdi bacaklarımdakiler çok yakından baktığımda görünüyor belimdekiler ise eskisi gibi derin değil. ben bu sonucu yaklaşık dört ayda aldım devam edeceğim çünkü ilk dönem inanmıyordum psiklojik olarak bana öyle geliyor diye düşünüyordum fakat etrafımdaki iki üç kişi bunun farkına varmaya başlayıncaa bende inandım.tekrar başlayacağım ayrıca saglık içinde hiçbir zararı yok ben sabah akşam bir tatlı kaşığı su ile içiyordum.google ye yazarsanız zaten yararları arasında cildi sıkılaştırmasındanda bahsediyor ben burdan yoıla çıktım ve bir kaç forumdan okudum.tekrar başlayacağım ve şiddetle tavsiye ediyorumm.test edildi onaylandı