Çatlaklar Çatlaklar İçin Bir Çözümde Benden

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

g_53

GAD
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
15
0
86
İzmir
Arkadaşlar benim son dört yıldır hızlı kilo vermekten vücudumda çatlaklar oluşmuştu.burada yine bir forumda okudum bir şeyi uyguladım ve beklemediğim kadar etkili bir sonuc aldım.yalnız sonuc için birkaç ay ve sabır gerekiyor.kara üzüm çekirdeği tozu yedim ben 3 kutu bitirdim ve gözle görünür bi fark oluştu.şu bi aydır bıraktım ama tekrardan başlayacam. belimde çok derin çatlaklarım vardı bacaklarımda çok derin olmasada gözle görünüyorlardı.şimdi bacaklarımdakiler çok yakından baktığımda görünüyor belimdekiler ise eskisi gibi derin değil. ben bu sonucu yaklaşık dört ayda aldım devam edeceğim çünkü ilk dönem inanmıyordum psiklojik olarak bana öyle geliyor diye düşünüyordum fakat etrafımdaki iki üç kişi bunun farkına varmaya başlayıncaa bende inandım.tekrar başlayacağım ayrıca saglık içinde hiçbir zararı yok ben sabah akşam bir tatlı kaşığı su ile içiyordum.google ye yazarsanız zaten yararları arasında cildi sıkılaştırmasındanda bahsediyor ben burdan yoıla çıktım ve bir kaç forumdan okudum.tekrar başlayacağım ve şiddetle tavsiye ediyorumm.test edildi onaylandı

aaa süper ya ben de yiyodum 1 haftadır tam üstüne geldi iyi oldu bunu öğrendiğim çok teşekkürler arkadaşım Şeniz

nerden alacağımızı sormuşşsun aktardan canım.yalnız ben aksu vital ya da cemre ninkini tavsiye ediyorum kapalı kutuda oluyolar...

canım acaba kara üzüm çekirdeği tozunu suyla karıştırıp mı içiyoruz ve günde bir kere mi almak alzım??Cevaplarsan sevinirim

sweethand ben kara üzüm çekirdeğini sabh akşam yemekten önce bir tatlı kaşığı yiyodum. önce bi kaşık üzüm çekirdeği tozunu alyorum arkasından su içiyorum su ile yutmuş oluyorumm....

selam arkadaşım ben sitenin yeni üyesiyim
yazınızı okudum bende bu konuda dertliyim
siyah üzüm çekirdeği tozu nerden alınıyor bilgi verirmisin eğer işe yararsa sana çok dua edicem
sağol

selam g 53 bnde çatlklardan muzdarbm tabikide ama biraz ilgnç deilmi yiyerk çatlklar nasl geçerkii allla allaaa ancak sürlerek geçlmzmii yanlşmı düşnüom

benim çatlaklarım hamılelıkten.. 2ay oldu dogum yapalı denemek ıstıyorum ama yenı dogum yapıgım ıcın bı sorun olurmu acaba?

olur canım çok güçlü bir antioksidan bebek sadece ve sadece anne sütü alıyor ona zaarar verebilirsin..

arkadaşlar bu k.ü.ç çokk faydalı bu sitede göğüsleride büyüttüğünü okudum bende hemen alıcam kapalı kutuları tercih edin derim çünkü hava almaması gerekiyomuş. fiyatı 10 tl civarında aktarlarda...

Deri Çatlakları
Deride meydana gelen çatlakları tedavi maksadıyla aşağıdaki reçeteler kullanılır.
Tedavi için gerekli malzeme : Alkol, asilbend.
Hazırlanışı : 100 gram alkole 10 gram asilbend konup, merhem yapılır. Çatlaklara sürülür.

evet arkadaşlar k.ü.ç ümü aldım başladım dün akşam fiyat 6 tl inşallah faydası olurrrr

kızlar genç olanlar özellikle biz bunu bi araştıralım k.ü.ç kalp damar hastalıklarında varis gibi nedenlerle de kullanılıomuş bize b, etkisi olmasa genç yaşta kaş yaparken gözden olmasak zararı olmasa dimii çünkü kalp damar önemli mevzular ilerde yaşlanacaz mazallahhhh çarpıntı yapmasa ii ce bi doktor tanıdığı olan kalp damar cerrahı falan bi sorup araştrsak bilmeden bi anda kullanmayalım yasakkelime

Back
X