- 29 Ağustos 2014
- 11
- 3
Kızlarr bakın daha önce başka bir topikte bahsetmiştim fakat kesin konuşmaktan kaçınmıştım.Çünkü kendim de emin olmadan.kimseyi ümitlendirmek istemediğimi de belirtmiştim.Neyse uzatmadan sadede gelicem :) ben bir teyzeye krem yaptırdığımı söylemiştim ,işte o kremin sonuçlarını almaya başladım.Hatta kendimce bir deneme yapmıştım,şöyleki belimdekilere sürmedim ve sadece bacaklarıma sürdüm ki aradaki farkı anlayayım.Böylece psikolojik olarak azaldığını sanma durumu olmasın istedim.Vee evet kızlar iki hafta bitti inanın çatlaklar resmen silinmeye başladı.öncr dar olan en aşagıdakiler tamamen gözden kayboldu,en yukardaki daha geniş olanlar daraldı ve çukur olan daha fena durumdakiler ise deri hizasına geldi.bu kadar kısa sürede bu değişim gerçekten inanılmaz ve ben daha önce bu forumda önerilen şeyleri de denemiştim.buarada merak edenler için söyliyim ki çatlaklarım beyazdı,direk beyaz olarak olusmuslardı.İlk kullanmaya başladığımda söz vermiştim size kesinlikle haber vericem diye vee evet sonuç müspet!!!