- 1 Temmuz 2009
- 348
- 202
canım inan çok sevindim yaa ben de böyle düşünmüştüm zaten seven insan için böyle şeyler sorun olmamalı sonuçta önümüzde neler var bilemeyiz onlarda da belki ilerde bi sorun olucak ve biz de sevdiğimiz için sorun etmicez. gerçekten çok sevindim.. bu arada ben hastaneden sonuçları aldım ve tahmin ettiğim gibi hormonlarda düzensizlik var bi ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum düzene sokmak için hormon düzensizliği de sebep oluyormuş yani keşke daha önceden yaptırsaydım bu kadar yayılmadan ben de lierac a devam ediyorum tca da bugün geldi kendimi hazır hissettiğimde yapıcam bakalım.. bide solgarın iki tane ilacını aldım bağ dokusunu sağlamlaştırmak ve deriyi içerden nemlendirmek için bukadar şeye rağmen bari azalsalar o bile yeter :))) bak artık sevgilin sorun etmiyo diye buralara sonuçları yazmayı unutma sakın tatlımm
zaten tca haberlerini bekliyorum ve bende gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım bana ne diyecek bir de bu solgarın ilacı ne tam olarak anlamadım doktor yazmadan kullanımda sorun olur mu ki? doktor neler dedi bu çatlaklar için onu da merak ettm