Çatlaklar Çatlaklar Bağ Dokusu Hastalığı da Olabiliyormuş !!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
canım inan çok sevindim yaa :21: ben de böyle düşünmüştüm zaten seven insan için böyle şeyler sorun olmamalı sonuçta önümüzde neler var bilemeyiz onlarda da belki ilerde bi sorun olucak ve biz de sevdiğimiz için sorun etmicez. gerçekten çok sevindim..:KK16: bu arada ben hastaneden sonuçları aldım ve tahmin ettiğim gibi hormonlarda düzensizlik var bi ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum düzene sokmak için hormon düzensizliği de sebep oluyormuş yani keşke daha önceden yaptırsaydım bu kadar yayılmadan:KK43: ben de lierac a devam ediyorum tca da bugün geldi kendimi hazır hissettiğimde yapıcam bakalım.. bide solgarın iki tane ilacını aldım bağ dokusunu sağlamlaştırmak ve deriyi içerden nemlendirmek için bukadar şeye rağmen bari azalsalar o bile yeter :))) bak artık sevgilin sorun etmiyo diye buralara sonuçları yazmayı unutma sakın tatlımm :KK54:

zaten tca haberlerini bekliyorum ve bende gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım bana ne diyecek bir de bu solgarın ilacı ne tam olarak anlamadım doktor yazmadan kullanımda sorun olur mu ki? doktor neler dedi bu çatlaklar için onu da merak ettm :nazar:

zaten tca haberlerini bekliyorum ve bende gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım bana ne diyecek bir de bu solgarın ilacı ne tam olarak anlamadım doktor yazmadan kullanımda sorun olur mu ki? doktor neler dedi bu çatlaklar için onu da merak ettm :nazar:

canım asıl kortizol sonucunu bugün aldım o yüksek çıktı moralim çok bozuldu sebebi asıl buymuş çatlakların dahiliyeye sevk etti yarın ultrason çekilcek. aşırı kilo alıp vermiyosan sebebi bu dedi doktor... solgarın ilacını deriyi bağ dokusunu sağlamlaştırmak için aldım cildim kuru olduğu için de ikisini önerdi. bir de hyaluranic asid var ama onu alamadım asıl onda bizde eksik olan kolajen var.. ama doktora tahlillere çok fazla para harcadığımızdan onu alamadım.:KK50: bu arada tca yaptım ama sanırım doa daki tcalar gerçek değil çünkü hiç yanma kızarma olmadı:44: şimdi ebaydan almayı planlıyorum özellikle şu dizlerimdekilerden nefret ediyorum bide bunlar beyazlayınca daha çok dikkat çekicek. canım senin dizlerinde ne kadar var bide lierac işe yaradımı ordada da ben de pek etkili olmadı gibi..

cnm benimde moralim çok bozuk bu aralar yine kafama takmaya başladım cünkü ben ne yaparsam yapayım yine de oluşuyor o kadar yağ lierac kullaniyrm bosa yani siliklesme oluyo ama kücük we yeni olanlar bile duruyor bide bska kücüklerde olmaya başlıyo artk delirmek üzereym dizimin ordakiler duruyo ztn beyaz ve artiyor etrafı doktor bu ilaçları çözüm olur dedi mi ne yapmak gerekiyor

cnm benimde moralim çok bozuk bu aralar yine kafama takmaya başladım cünkü ben ne yaparsam yapayım yine de oluşuyor o kadar yağ lierac kullaniyrm bosa yani siliklesme oluyo ama kücük we yeni olanlar bile duruyor bide bska kücüklerde olmaya başlıyo artk delirmek üzereym dizimin ordakiler duruyo ztn beyaz ve artiyor etrafı doktor bu ilaçları çözüm olur dedi mi ne yapmak gerekiyor

inan bende anlamıyorum o kadar dikkat ediyoruz yinede oluşuyo ben daha önce 6 7 kilo aldığım halde belimde hiç çatlak olmadı imkansız orda olması diyodum bi baktım dün incecik bi tane bi çatlak oluşmuş delirdim resmen:KK14:. bu lierac mahvetti beni eskileri silikleştirdi biraz ama sanki yeni çatlak oluşturdu bende küçük küçük ve fazlalaştı okadar moralim bozukki. bu ilaçlar bağ dokusunu kuvvetlendirmek için hergün içiyorum cildim daha nemli gibi. paraya kıyıp strivectin mi alsam diyoruM ya artık olanları da geçtim yenileri olmasın yeter ya..

inan bende anlamıyorum o kadar dikkat ediyoruz yinede oluşuyo ben daha önce 6 7 kilo aldığım halde belimde hiç çatlak olmadı imkansız orda olması diyodum bi baktım dün incecik bi tane bi çatlak oluşmuş delirdim resmen:KK14:. bu lierac mahvetti beni eskileri silikleştirdi biraz ama sanki yeni çatlak oluşturdu bende küçük küçük ve fazlalaştı okadar moralim bozukki. bu ilaçlar bağ dokusunu kuvvetlendirmek için hergün içiyorum cildim daha nemli gibi. paraya kıyıp strivectin mi alsam diyoruM ya artık olanları da geçtim yenileri olmasın yeter ya..

şu an bende aynı şeyi diyorum gerçekten olanlar silikleşiyo ama ince küçük küçük bacaklarımda olmaya başladı yine farklı yerlerde 1 cm kadar fln ince çatlaklar oluşuyo anlamıyorum bende.. sen doktora gitmştin hormonlarla ilgiliydi sanırım kortizol hormonu, bu çatlakları durdurmadı mı yani bu konuda bir şey demedi doktor sana? ben baya araştırdm bu hormonlardaki bozukluk çatlak tüylenme ssivilce yaparmış bende hepsi mevcut sende var mı? bunlarla ilgili bişey demedi çatlaklarını da durdurur falan diye?

şu an bende aynı şeyi diyorum gerçekten olanlar silikleşiyo ama ince küçük küçük bacaklarımda olmaya başladı yine farklı yerlerde 1 cm kadar fln ince çatlaklar oluşuyo anlamıyorum bende.. sen doktora gitmştin hormonlarla ilgiliydi sanırım kortizol hormonu, bu çatlakları durdurmadı mı yani bu konuda bir şey demedi doktor sana? ben baya araştırdm bu hormonlardaki bozukluk çatlak tüylenme ssivilce yaparmış bende hepsi mevcut sende var mı? bunlarla ilgili bişey demedi çatlaklarını da durdurur falan diye?

ya biliyomusun benimde aynı şekilde 1cm kadar ve çok ince ama yeni oluşmaya başladılar lieractan olabilir mi çünkü ikimizde şuan onu kullanıyoruz ve aynı türde çatlaklar oluyo. benim sol bacagımın üst kısmında hiç yoktu mesela orda da 1cm kadar minik minik 3 4 tane çatlak oluştu cidden endişelenmeye başladım bunun sonu yok mu diye... doktor bana agnucaston diye bi ilaç verdi hormon düzenleyici bitkiselmiş. bide bi tane daha verdi haftada sadece iki kez içmem gerekliymiş yan etkileri çok bi kez içtim çok kötü oldum bidaha içmedim . agnucaston içiyorum.. hormonlar çok sık değişiyosa çatlak oluşuyomuş düzene sokmak gerekliymiş. bende sivilce hiç olmaz ama tüylenme biraz fazla yani sarışın olmama rağmen simsiyah tüylerim var ama yüzümde kollarımda fln hiç yoktur.. ayrıca bu ilaç 3 aylık kullanımdan sonra etki ediyomuş ben daha 1 haftadır kullanıyorum.. bu çatlaklara nasıl dur derim gerçekten bilemiyorum. psikolojim altüst olmuş durumda hadi olanlara razıyım diyorum bi bakıyorum biyerimde çatlak görüyorum. açıkçası şuan endişeliyim..

Cnm ben daha doktora gitmedim önümüzdeki hafta gitcem inşallah ve ayni durumdayım yani o yeni kücük kücük ama bi sürü catlaklarim var bacagımın üstünde inan ordaki tüylermi almak bile istemiyorm cok gozukecek diye :KK43: sen ne durumdasın tca yapmadın mı daha ben umutsuzca bekliyorum bu aralar hberler sende

Cnm ben daha doktora gitmedim önümüzdeki hafta gitcem inşallah ve ayni durumdayım yani o yeni kücük kücük ama bi sürü catlaklarim var bacagımın üstünde inan ordaki tüylermi almak bile istemiyorm cok gozukecek diye :KK43: sen ne durumdasın tca yapmadın mı daha ben umutsuzca bekliyorum bu aralar hberler sende

Peki bacagimin ustunde dediklerin tam olarak nerde ust on kismindami yoksa yanlarda mi? Bu arada ben lierac kullanmayi biraktim sanki o sebep olmus gbi bi hisse kapildim sadece nemlendirici suruyorum. Tca yaptim fakat hala soyulmadi ama deri aticak belli hafif kabuk gibi surdugum yerler ozellikle dizlerim.. strivectin hakkinda ne dusunuyosun ben alsam mi diye dusunuyorum ama kararsizim

Peki bacagimin ustunde dediklerin tam olarak nerde ust on kismindami yoksa yanlarda mi? Bu arada ben lierac kullanmayi biraktim sanki o sebep olmus gbi bi hisse kapildim sadece nemlendirici suruyorum. Tca yaptim fakat hala soyulmadi ama deri aticak belli hafif kabuk gibi surdugum yerler ozellikle dizlerim.. strivectin hakkinda ne dusunuyosun ben alsam mi diye dusunuyorum ama kararsizim

ön taraf dediğim dizimden 5 cm yukarı falan yan taraflarda değil aslında sadece orada değil ön taraf dediğim göbeğimden aşağı olan kısmım bacağımın yan kısmı değil.. dediğim gibi ön taraflarda değişik yerlerde küçük küçük var hep ne olcak bilmiyorum. lierac olanları silikleştiriyor epey bi ama yeni olanlar neden oluşuyor anlamadım gitti tca zaten 1 hafta 10 gün sonra soyulma yapıyomuş diye okumuştum bakalım fark edecek misin bir şey. strivectini iyi diyolar canım ama kullanmadım açıkcası bilemiyorum dr. organic var onu da iyi diyolar ama onu da bilmiyorum en azından daha ucuz sırayla dene bence :KK1: lierac kullanmayı bırakırsam bende denemeyi düşünüyorum..

ön taraf dediğim dizimden 5 cm yukarı falan yan taraflarda değil aslında sadece orada değil ön taraf dediğim göbeğimden aşağı olan kısmım bacağımın yan kısmı değil.. dediğim gibi ön taraflarda değişik yerlerde küçük küçük var hep ne olcak bilmiyorum. lierac olanları silikleştiriyor epey bi ama yeni olanlar neden oluşuyor anlamadım gitti tca zaten 1 hafta 10 gün sonra soyulma yapıyomuş diye okumuştum bakalım fark edecek misin bir şey. strivectini iyi diyolar canım ama kullanmadım açıkcası bilemiyorum dr. organic var onu da iyi diyolar ama onu da bilmiyorum en azından daha ucuz sırayla dene bence :KK1: lierac kullanmayı bırakırsam bende denemeyi düşünüyorum..

Ben lierac kullanmayi biraktigimdan beri yeni olusmuyo canim evet cok iyi geldi ama yeni de olmasi sinir bozucu.. ayrica biraz once dusa girdim dizlerimi falan iyice keseledim ust deri atti sonunda ve yeni deri daha puruzsuz az da olsa farki gordum. ben az bekletmistim korktugum icin 2.yaptigimda daha cok bekleticem bide daha iyi bi tca bulabilirim insallah.. catlaklara iyi gelen tek sey peeling artik bundan eminim. bir de pilatese baslamayi dusunuyorum. su yasimizda ugrastigimiz seylere bak kilo alip vermedigimz halde oldular bide oof of keske su catlaklar olmasa....

Bende bugün endokrinolojiye gittim fakat bende hçbi sorun çıkmadı canm sonra cildiyeye gittim ama hicbsey dmedi olabilir kafanı çok takma dedi dermaroller yaptır bi dermatolga bende kendim yapıyorm dedim bi etkisi oldu diye bana sordu anlıycagın ne yaptıysam sonuç bulamadım pertucalfa diye bi ilaç var bunu alabilrsin ddi o kadar :KK43:

peki dermaroller işe yaradı mı canım ben artık pes ediyorum sanırım kullandığım kremler daha da fazlalaştırdı taktıkça çoğaldılar sanki ama takmamak mümkün değil tabi.. sen de son durum nasıl lieraca devammı yeni oluşmalarını önleyebildin mi?

peki dermaroller işe yaradı mı canım ben artık pes ediyorum sanırım kullandığım kremler daha da fazlalaştırdı taktıkça çoğaldılar sanki ama takmamak mümkün değil tabi.. sen de son durum nasıl lieraca devammı yeni oluşmalarını önleyebildin mi?

bende o kadar bezdim ki her şeyimi etkiliyo artık özellikle psikolojim alt üst olmuş durumda :KK43: lierac sürüyorum hala ama oluşuyo mu oluşmuyo mu onu bile bilmiorum belki daha önceden oluşanlardı şimdi gözüme çarpıyolar emin değilim yanii dermaroller yazın yapmıştım bikaç kez ama ilk aldığım zamanlardı ve acısına alışamamştım o yüzden bi bacağımı yapıydm bigün diğer gün öbür bacağımı yapıyodum sonra sıra sıra kalçamı yapıyodum yani seans olark kaç kere yaptım bilmiorm ama bugünden itibaren onu yapıcam düzenli olark her hafta şeklinde gidicem 4 5 seans sonra 2 haftaya falan çıkartırım diye düşünüyorum annem babam herkes de benim yüzümden kafasına takmaya başladı babam takma daha doktora gideriz ankaraya gideriz çok şükür kötü hastalığın yok senden kötü neler var hayatta falan diyip moral vermeye çalışıyo ama ben kendime engel olamıyorum üzüldüğümü biliyolar ama kimse içimdekini anlamıyo şimdi bide okula geldim iyice kafamı takıyorum okulu bitiremicem bu kafayla gidersem o yüzden yapabildiğim tek şey kendimi oyalamaya çalışmak ve dua etmek elimden başka bir şey gelmiyo hep dua ediyorum Allah'ım benim ve benim gibi böyle hastalığını kafasına takanlara yardım et şifa ver diye :KK14: şunu da anladım ve gördüm yani tıp da bu hastalıkla ilgili hiçbir kesin çözüm yok ne okuyosan duyuyosan sadece deneme yanılma yoluyla öğreniyosun çare olup olmadığını bana iyi gelen başkasına iyi gelmiyo mesela.. bunun nedeni ve tedavisi olsa bir sürü şey üretmezler zaten doktorlarda bir şey diyemiyor malesef.. baya uzun yazdım canım ama seninle bi tek böyle konuşuyorm kafanı şişirdim k.bakma :nazar:

bende o kadar bezdim ki her şeyimi etkiliyo artık özellikle psikolojim alt üst olmuş durumda :KK43: lierac sürüyorum hala ama oluşuyo mu oluşmuyo mu onu bile bilmiorum belki daha önceden oluşanlardı şimdi gözüme çarpıyolar emin değilim yanii dermaroller yazın yapmıştım bikaç kez ama ilk aldığım zamanlardı ve acısına alışamamştım o yüzden bi bacağımı yapıydm bigün diğer gün öbür bacağımı yapıyodum sonra sıra sıra kalçamı yapıyodum yani seans olark kaç kere yaptım bilmiorm ama bugünden itibaren onu yapıcam düzenli olark her hafta şeklinde gidicem 4 5 seans sonra 2 haftaya falan çıkartırım diye düşünüyorum annem babam herkes de benim yüzümden kafasına takmaya başladı babam takma daha doktora gideriz ankaraya gideriz çok şükür kötü hastalığın yok senden kötü neler var hayatta falan diyip moral vermeye çalışıyo ama ben kendime engel olamıyorum üzüldüğümü biliyolar ama kimse içimdekini anlamıyo şimdi bide okula geldim iyice kafamı takıyorum okulu bitiremicem bu kafayla gidersem o yüzden yapabildiğim tek şey kendimi oyalamaya çalışmak ve dua etmek elimden başka bir şey gelmiyo hep dua ediyorum Allah'ım benim ve benim gibi böyle hastalığını kafasına takanlara yardım et şifa ver diye :KK14: şunu da anladım ve gördüm yani tıp da bu hastalıkla ilgili hiçbir kesin çözüm yok ne okuyosan duyuyosan sadece deneme yanılma yoluyla öğreniyosun çare olup olmadığını bana iyi gelen başkasına iyi gelmiyo mesela.. bunun nedeni ve tedavisi olsa bir sürü şey üretmezler zaten doktorlarda bir şey diyemiyor malesef.. baya uzun yazdım canım ama seninle bi tek böyle konuşuyorm kafanı şişirdim k.bakma :nazar:

yok canım ne kafa şişrmesi bende sana anlatınca rahatladığımı hissediyorum..:KK34: bizimki farklı aslında kilo alıp vermeken yada doğum yapmaktan kaynaklansa belki daha katlanılır olabilir ama anladığım kadaryla sende benim gibi dikkat eden birisin buna rağmen olması beni çok üzüyo ve yıpratıyo.. baban haklı daha kötü hastalıkları olan insanlar var bende böyle kendimi motive etmeye çalışıyorum ama olmuyo.. anneme anlatıyorum o da takma demekten başka bişey yapamıyo artık ona da anlatmıyorum üzmemek için.. paranoyak gbi oldum vücudum kaşındıkça acaba çatlak mı olcak diyorum ikidebir bakıyorum.. ilerisini düşünüyorum evlendiğimde hiçbi zaman bu konuda rahat olamicam bu kadar düşünmekten başka bi hastalık olcak diye korkuyorum artık:KK50: bu arada dermaroller konusunda bi doktorun yazdığını söyliyim sana canım mutlaka 3 haftada bir yapılması gerekliymiş haftada 1 yaptığında vücut ödem yaptığı için o ödemin şişliği inmesine fırsat vermeden tekrar dokuya hasar verildiği için kronik ödem oluşuyomuş ve sen geçtiğini sanıyorsun cilt seviyesi normal gibi geliyor ama bıraktığında ödem de gittiğinde şişlik aniden azalıyor ve yeni çatlak oluşumuna sebep olabiliyormuş.. ben tcadan memnun kaldım özellikle dizlerimdekilerde baya bi fark oldu şimdi ikinciyi yapıcam fırsat bulduğumda.. lieracta bi tane dolu kaldı kullanmaktan korkuyorum :)) hani kesin bi çözümü var 10000 20000 deseler hemen yaptırırım çünkü insanın kendi vücudunu beğenmesi özgüvenli olması çok önemli ama malesef lazer bile kesin değil.. yüz nakli bile yapılabilirken şuna çözüm bulamadılar :KK19:

yok canım ne kafa şişrmesi bende sana anlatınca rahatladığımı hissediyorum..:KK34: bizimki farklı aslında kilo alıp vermeken yada doğum yapmaktan kaynaklansa belki daha katlanılır olabilir ama anladığım kadaryla sende benim gibi dikkat eden birisin buna rağmen olması beni çok üzüyo ve yıpratıyo.. baban haklı daha kötü hastalıkları olan insanlar var bende böyle kendimi motive etmeye çalışıyorum ama olmuyo.. anneme anlatıyorum o da takma demekten başka bişey yapamıyo artık ona da anlatmıyorum üzmemek için.. paranoyak gbi oldum vücudum kaşındıkça acaba çatlak mı olcak diyorum ikidebir bakıyorum.. ilerisini düşünüyorum evlendiğimde hiçbi zaman bu konuda rahat olamicam bu kadar düşünmekten başka bi hastalık olcak diye korkuyorum artık:KK50: bu arada dermaroller konusunda bi doktorun yazdığını söyliyim sana canım mutlaka 3 haftada bir yapılması gerekliymiş haftada 1 yaptığında vücut ödem yaptığı için o ödemin şişliği inmesine fırsat vermeden tekrar dokuya hasar verildiği için kronik ödem oluşuyomuş ve sen geçtiğini sanıyorsun cilt seviyesi normal gibi geliyor ama bıraktığında ödem de gittiğinde şişlik aniden azalıyor ve yeni çatlak oluşumuna sebep olabiliyormuş.. ben tcadan memnun kaldım özellikle dizlerimdekilerde baya bi fark oldu şimdi ikinciyi yapıcam fırsat bulduğumda.. lieracta bi tane dolu kaldı kullanmaktan korkuyorum :)) hani kesin bi çözümü var 10000 20000 deseler hemen yaptırırım çünkü insanın kendi vücudunu beğenmesi özgüvenli olması çok önemli ama malesef lazer bile kesin değil. yüz nakli bile yapılabilirken şuna çözüm bulamadılar :KK19:

yazdığını okuyunca şunu anladım sen benim bu konudaki kader arkadaşımsın gerçektenn :nazar: çünkü benim düşündüğüm söylediğim şeyleri yazmışsın hep bende anneme söylemek istemiyorum artık o da çok üzülüyor bende üzülüyorum ama ne yapıyım insan konuşmayınca hiç rahatlamıyor başka hastalık çıkmasından bende korkmaya başladım yediğime içtiğime dikkat ediyorum artık bu yüzden de 2 kilo verdim o yüzden de çatlamam inşallah. tca düşünüyorum ama korkuyorum nedense ondan bilmiyorum bi süre dermaroller yapıp sonra tca yapabilirim cesaretimi toplayabilirsem. bende dün erkek arkdşmla gitmiştim hastanye bende ona öyle dedim yüz nakli bile yapıyolar bi buna çözüm bulamadılar hayret ediyorum :KK1: bu dedğin 3 hafta konusunu da bir araştırayım canm çünkü bazı yerlerde farklı yazıyo dedğin gibi olabilir..

yazdığını okuyunca şunu anladım sen benim bu konudaki kader arkadaşımsın gerçektenn :nazar: çünkü benim düşündüğüm söylediğim şeyleri yazmışsın hep bende anneme söylemek istemiyorum artık o da çok üzülüyor bende üzülüyorum ama ne yapıyım insan konuşmayınca hiç rahatlamıyor başka hastalık çıkmasından bende korkmaya başladım yediğime içtiğime dikkat ediyorum artık bu yüzden de 2 kilo verdim o yüzden de çatlamam inşallah. tca düşünüyorum ama korkuyorum nedense ondan bilmiyorum bi süre dermaroller yapıp sonra tca yapabilirim cesaretimi toplayabilirsem. bende dün erkek arkdşmla gitmiştim hastanye bende ona öyle dedim yüz nakli bile yapıyolar bi buna çözüm bulamadılar hayret ediyorum :KK1: bu dedğin 3 hafta konusunu da bir araştırayım canm çünkü bazı yerlerde farklı yazıyo dedğin gibi olabilir..

kader arkadaşım :)) ben de öyle senin gibi dikkat ediyorum 2 litre su içiyorum fazla yağlı şeyler yemiyorum en sinir bozucu olanda etrafımda yemesine içmesine dikkat etmeyip tam tersi alkol alan düzenli bi hayatı olmayan insanlarda çatlak falan olmuyo ya nasıl kıskanıyorum.. bide senin annende var mı canım genetik diyorlar ya..

kader arkadaşım :)) ben de öyle senin gibi dikkat ediyorum 2 litre su içiyorum fazla yağlı şeyler yemiyorum en sinir bozucu olanda etrafımda yemesine içmesine dikkat etmeyip tam tersi alkol alan düzenli bi hayatı olmayan insanlarda çatlak falan olmuyo ya nasıl kıskanıyorum.. bide senin annende var mı canım genetik diyorlar ya..

offf sorma zaten onları bende acayip sinir oluyorum deli gibi yağlı yiyolar sigara içiyolar hiçbişey olmuyo bende çok kıskanıyorum Allah tarafından sınanıyoruz bence isyan etmemiz lazım.. benimde annemde var hamileliğinde göbeğinde olmuş o takmıyor bir de kapalı benim annem o yüzden pek umursamıyor geçen hastaydı iğne olmuş bana kalçam hep morardı falan dedi bakıyım nasıl çok mu falan dedim bi baktım kalçasında da 2 3 çizgi şeklinde var ama o kadar beyaz ki nerdeyse hiç belli olmuyo :KK43: o yaşında bile benden iyi vücudu var maşallah :)

offf sorma zaten onları bende acayip sinir oluyorum deli gibi yağlı yiyolar sigara içiyolar hiçbişey olmuyo bende çok kıskanıyorum Allah tarafından sınanıyoruz bence isyan etmemiz lazım.. benimde annemde var hamileliğinde göbeğinde olmuş o takmıyor bir de kapalı benim annem o yüzden pek umursamıyor geçen hastaydı iğne olmuş bana kalçam hep morardı falan dedi bakıyım nasıl çok mu falan dedim bi baktım kalçasında da 2 3 çizgi şeklinde var ama o kadar beyaz ki nerdeyse hiç belli olmuyo :KK43: o yaşında bile benden iyi vücudu var maşallah :)

bu konuda da aynıyız canım anneminde hamileliğinde göbeğinde olmuş ama cok fazla değil kalçasında da 2 3 tane var o da beyaz tenli olduğu için hiç belli olmuyo. benim dolu kalçamda hiç saymadım bile.:))

canım ne yapıyorsun bikaç gündür konuşamıyoruz yeni bir şeyler buldun mu ya da yaptın mı? ben yeni bi krem almak istiyorum ama ne alacağım konusunda çok kararsızım :44:

canım ne yapıyorsun bikaç gündür konuşamıyoruz yeni bir şeyler buldun mu ya da yaptın mı? ben yeni bi krem almak istiyorum ama ne alacağım konusunda çok kararsızım :44:

canım hiçbirşey yapmıyorum desem yeridir.. saf tca aradım gg da var ama güvenemiyorum onun dışında artık kremlere güvenim kalmadı.. yine de alsam ya strivectin sd ya da striacare diye bi krem var içeriği iyi gibi ondan alırdım.. sen ne yapıyorsun düzelme var mı?

X