- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #1.761
susarım bak sonra konuş diye yalvarırsınız
kocan neci senin :44:
bence gezmeye git kendin ben de çıkacağım 3 gibi dışarı valla
aslında gerçekten iltifat alınca yüzü kızaran biriyim de bakma burada zıvanadan çıkıyorm
geçen biri beni ukraynalı hatunlara benzetti de halden hale girdim utancımdan
heee vayyyy kurdur kurdur kurdurukçu seni
Merhaba
Hoşgeldinnn yarışmaya nerden katılıyorsun bacımmm talim ver :)
Karabükten
Karabük'e sevgiler saygılarr :)) Hoşgeldinnn tekrardan..
Laann nereye kayboldunuz beaaa
Hoşbulduuuk
Sen ankaradansın anlaşılan? Gimsa dedin de tüylerim diken diken oldu
yok öyle değilim bi bak da gör bakalımKocam möhendis bebişim de kpss ye de hazırlanıyo şansını denemek için.. Akşama doğru çıkacaz gimsayı biliyonm oraya gitcez batıkente :)
Laann sendemi sarışın mavişsin gııı benide alamanlarla ruslara benzetiyolardı ama şimdi eser kalmadı
hgMerhaba
Neyse gacılar ben gidiyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere deligız sana bol ekşınlar :)))
yok öyle değilim bi bak da gör bakalımKocam möhendis bebişim de kpss ye de hazırlanıyo şansını denemek için.. Akşama doğru çıkacaz gimsayı biliyonm oraya gitcez batıkente :)
Laann sendemi sarışın mavişsin gııı benide alamanlarla ruslara benzetiyolardı ama şimdi eser kalmadı
hgMerhaba
Neyse gacılar ben gidiyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere deligız sana bol ekşınlar :)))
hgMerhaba
Yes ankaradayım niye kız ne var gimsa da öcü mü çok kalabalık oluyo sadece ama uygun memlekette bi gecelik takımı sordum 180 dedi aynısı aynı marka aynı model gimsada 80 lira onu gidip alcam :)
gitme resmime bak öyle git
Ben de bakabilir miyimmm
olmaz sen daha yenisin azıcık tanıyalım sonra düşünürüz
tanıt bakalım kndini ..
maviş ekledim albüme bakabilirsin
olmaz sen daha yenisin azıcık tanıyalım sonra düşünürüz
tanıt bakalım kndini ..
maviş ekledim albüme bakabilirsin
arkadaşım olman lazımyaaaa bende bakıcammm yaaa nerde ben birşey göremiyorumm