- 26 Nisan 2012
- 410
- 0
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #1.741
kimler beni özlicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ADRESİ VR YAZIYORUMMM
aboo topiğin adı çişini tutumayanlar topiği olsun bari
niye ula niye şu niyesini anlat da git hele
kimler beni özlicek
ADRESİ VR YAZIYORUMMM
SABAH DELİKIZDA KAHVALTI HAZIR DEDİ AMA BANA ŞŞÖÖÖÖYYLLEEE BİR MASA KURMADI
DELİKIZA GİTMEKTEN VAZGEÇTİMBEN
SANA GELİYORRUUUMMM :125::125::125:
sidikli topik [
ATTACH=CONFIG]401860[/ATTACH]
hemn satışa geçtin bakıyorum daADRESİ VR YAZIYORUMMM
SABAH DELİKIZDA KAHVALTI HAZIR DEDİ AMA BANA ŞŞÖÖÖÖYYLLEEE BİR MASA KURMADI
DELİKIZA GİTMEKTEN VAZGEÇTİMBEN
SANA GELİYORRUUUMMM :125::125::125:
sidikli topik [
ATTACH=CONFIG]401860[/ATTACH]
yok yok satmadımmmbirarada sana uğrarım merak etmehemn satışa geçtin bakıyorum da
ula biz akşama yola çıkıyoruz o yüzden evde bişey yok ben de geçiştirme amaçlı yedim
akşama yola çıkmadan bi mcdonalds yapalım bari ohhh özlemişim
süpermiş yaa ckoptm ha ha ha
1 mayıs tatilya pazartesi de izin aldık eşimin memleketine gideceğiz inş.aslında tam bu saatte yolda olacaktık ama malum uçak rötar yaptı eşim akşama kaldıyok yok satmadımmmbirarada sana uğrarım merak etme
nerye gidiyosun bakalım hafta sonu tailimi
1 mayıs tatilya pazartesi de izin aldık eşimin memleketine gideceğiz inş.aslında tam bu saatte yolda olacaktık ama malum uçak rötar yaptı eşim akşama kaldı
sen nerde çalışıyordun yaa:44:ohhh tadını çıkar valla benimde güzel bir tail yapmaya ihtiyacım var aslında
mimleket nire hemşerimmm
sen nerde çalışıyordun yaa:44:
eşim konyalı ben trabzonluyum
wuuuuuuwwwwww karadeniz güzeli
ben tv servisliğinde çalışıyorum canım bol bol tv kurulumu yapıyoruz
as hoşgeldin ,ama buranın imamı benim
ay benim kocam yollarda kaldı yaaa gelmedi ,uçakta sorun olmuş almanyda kalmışlar bu ara binip akşama burda olacakmış sanırım ..
çok şanslıyımdır aslında ama bu sefer sanırım ekşın patlaması olsun diye böyle ldu
evet çok dehşet güzelim çok
sende mi kuruyorsun yoksa
evet çok dehşet güzelim çok
sende mi kuruyorsun yoksa
Sende delisin ağasın imamsın bi get yaaa okuycam seni şimdi uçacan haa :)
O kadar dersen ekşın yapcaz diye nazar değdi gelemedi kocan hayırlısıuyla gelir inşaallah..
Benden de güzel misin leaaayn :)
Hatunlar napıyonuz ağzını üstüne gitmiyo ha bi boş bırakmaya gelmiyo dır dır dırrr yeter beaaa
Sende delisin ağasın imamsın bi get yaaa okuycam seni şimdi uçacan haa :)
O kadar dersen ekşın yapcaz diye nazar değdi gelemedi kocan hayırlısıuyla gelir inşaallah..
Benden de güzel misin leaaayn :)
Hatunlar napıyonuz ağzını üstüne gitmiyo ha bi boş bırakmaya gelmiyo dır dır dırrr yeter beaaa
kızlaaarrr hadi yemeğe
susarım bak sonra konuş diye yalvarırsınızefet hep bu deli kızz dırıdr yapyo sus diyorum susmuyo :99::99::99:
hemen ispiyonladım demii
kocan neci senin :44:Hava çok güzel ya bu hava da ders mi çalışılır hiç çalışasım yok evi mi süpürsem ki kocacımla gesmeye mi gitsem ama o da çalışacak pöff yaa
aslında gerçekten iltifat alınca yüzü kızaran biriyim de bakma burada zıvanadan çıkıyormayyy çokkk mütavazisin güzllik konusunda ama avatrın hiiiççç öyle demiyyooo
hayır bebem ben kurmuyom kurduruyomm
çok korktum valla dizlermin bağı çözüldü
sorma nazar değdi ama geç osun güç olmasın
tabi güzelim beni görmek isteyen var mı ekleyeyimmi albüme resim
kkonuşmak için seni mi bekleyeceğiz ula