Çatlaklar Adası :D

susarım bak sonra konuş diye yalvarırsınız:KK60:

kocan neci senin :44:
bence gezmeye git kendin ben de çıkacağım 3 gibi dışarı valla:21:

aslında gerçekten iltifat alınca yüzü kızaran biriyim de bakma burada zıvanadan çıkıyorm:KK60:
geçen biri beni ukraynalı hatunlara benzetti de halden hale girdim utancımdan:KK1:
heee vayyyy kurdur kurdur kurdurukçu seni:KK1:

Kocam möhendis bebişim de kpss ye de hazırlanıyo şansını denemek için.. Akşama doğru çıkacaz gimsayı biliyonm oraya gitcez batıkente :)

Laann sendemi sarışın mavişsin gııı benide alamanlarla ruslara benzetiyolardı ama şimdi eser kalmadı :KK33::KK33:

Kocam möhendis bebişim de kpss ye de hazırlanıyo şansını denemek için.. Akşama doğru çıkacaz gimsayı biliyonm oraya gitcez batıkente :)

Laann sendemi sarışın mavişsin gııı benide alamanlarla ruslara benzetiyolardı ama şimdi eser kalmadı :KK33::KK33:
yok öyle değilim bi bak da gör bakalım :KK1:

hg

Neyse gacılar ben gidiyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere deligız sana bol ekşınlar :))) :KK1:

gitme dur albüme resim ekliyoru bak öyle git :KK1:

$Antep-Mutfagi.jpg $CA5EMW83CAHG3WDICAFE5YN8CAFV2PN1CAGELX80CAB3OWW8CALXO297CAIRJAQOCAQWN74QCAZ9FL4HCAIO1RI7CA4AMYB8.jpg $dolma_k.jpg $CA49IN4BCA2CXVOACAKCRFW4CAHFJXYVCATUGSPACAGS3BSXCA1297UOCAD19CGICAYX72I0CAS64JP4CAYOOPLKCABC66XT.jpg $7535.jpg

ee tatlıszda olmaz değilmiii

hg

Neyse gacılar ben gidiyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere deligız sana bol ekşınlar :))) :KK1:

hg

Yes ankaradayım niye kız ne var gimsa da öcü mü çok kalabalık oluyo sadece ama uygun memlekette bi gecelik takımı sordum 180 dedi aynısı aynı marka aynı model gimsada 80 lira onu gidip alcam :)

Sincanda Çimşit diye bi yer var bilirmisn? Gimsanın deposu var orda.iş başvuruları falan ordan yapılıyo. Arkdşla gitmştk başvuru yapacaktı. Arkadaş ne biçim yer ya in cin top oynuyo, tel bile çekmiyo. 5-10tane adam vardı depoda. Geri dönene kadar yusuf yusuf etmiştm korkudan

X