- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Delidir ne yapsa yeridir :)
boşuna yazmamıs anam
ınsanın kendını bilmeside güzel şeyyy
hiç dikkat edemiyorum işte çok seviyorum dayanamıyorum elimde değilben yeşil çayı içiyorum anında yediklerim dışarı çıkıyor
o yüzden kilo almıyorum zaten ben bu kadar pisboğazlıkla
bağırsaklarım iyi çalışıyor
Sen yınede dikkt etailende varsa seker hastalaıgı fln azaltmaya bak. bu düşkünlüğün seker hastalagı cıknca kötü etkiler senıı
inş. bi hastalığa yol açmaz :18:
Delidir ne yapsa yeridir :)
boşuna yazmamıs anam
ınsanın kendını bilmeside güzel şeyyy
evet aynen kendimi biliyorum çok fenayım çokk
ula öğleden sonra yiğenimin gösterisine gideceğim ..
ilk 23 nisan gösterisi olacaka bu ..
kreşe gdiyor da kuzum
bak hele zilliye senbencede:13: hızlı hızlı espirileri patalatayım derken yazıları karıştırıyorkomik bir kız gercekten
hiç dikkat edemiyorum işte çok seviyorum dayanamıyorum elimde değil
inş. bi hastalığa yol açmaz :18:
evet aynen kendimi biliyorum çok fenayım çokk
ula öğleden sonra yiğenimin gösterisine gideceğim ..
ilk 23 nisan gösterisi olacaka bu ..
kreşe gdiyor da kuzum
ayy ne tatlı olur şimcik onlar allah nazardan saklasın benım kardeşimde inşallah seneye gidicek anaokuluna yeri ben onu bak özledim şimdii
günaydın
bak hele zilliye sen
espri patlatmama gerek yok o kendi kendine patlıyor
dimi ya eğlenceli kız seni kociş şanslı valla:)
ula bugün çok şıkım beğendim kendimi
günaydın şekerrr
ayy ne tatlı olur şimcik onlar allah nazardan saklasın benım kardeşimde inşallah seneye gidicek anaokuluna yeri ben onu bak özledim şimdii
bi tatlıki sorma ısırarsı geliyor insanın dur ekliyorum resmini ama alıntı etmeyin silerim ok
Eki Görüntüle 394645 Eki Görüntüle 394646 Eki Görüntüle 394647 Eki Görüntüle 394648
günaydın
aman bazen de salaş olalım ne yapalımbende bugün şık değilim yasaçımı fönliyemedim kendimi kötü hissediyorum topladım geldim.:2:
delikız benimde ablamın oğlu anaokuluna gidiyor .ilk göz agrımız,23 nisanda dans yapıcak onlarda..
aman bazen de salaş olalım ne yapalım
evet rahat giydim banane ama saçım topluda olsa fönlü olmalı yoksa itici geliyor banabakımsızmış gibi
kader arkadaşıyız desene
hoşgeldin günaydın sfi .bak şimdi konuşabiliriz işte,senden kendinden bahset bakalım??
ay evet yaa bı düzelemedı su havalar :Sbirde havalar değişti yagmur çamur oldu heryer..sıkıcı yani..
kız kötü düşünmem hemen belkı halı yoktu falan ıyı yonunden bak bız bayanlarn herzamn yaptıgı gıbıevliyim ev hanımıyım 23 yaşındayım iki çocuğum var eşim öğretmen ..dün cnm çok sıkılıyordu yaa çok fena ..bizimkine al beni dışarıya gezdirmeye götür dedim hastayım dedi çıkamam çok fena bozuldum konuşmuyorum şimdi
faturalarımı topluorum cnm
sen
ay evet yaa bı düzelemedı su havalar :S
kız kötü düşünmem hemen belkı halı yoktu falan ıyı yonunden bak bız bayanlarn herzamn yaptıgı gıbı
ay sorma yaa benimle uyuyor kuzum yaaa ..:13:evet çok seviyorum kız bir başka oo.
evet yaaa her an herşey değişebilir bi sıcak bi soğuk:birde havalar değişti yagmur çamur oldu heryer..sıkıcı yani..
evliyim ev hanımıyım 23 yaşındayım iki çocuğum var eşim öğretmen ..dün cnm çok sıkılıyordu yaa çok fena ..bizimkine al beni dışarıya gezdirmeye götür dedim hastayım dedi çıkamam çok fena bozuldum konuşmuyorum şimdi