- 18 Kasım 2011
- 398
- 0
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
günaydın bilocanlar
toplaşın ula koğuş yoklaması yapacağım
ben burdayım anacımm
heh iyi bari ,ben de burdayım
çayyyy tosssssssttt yiyen varmıı
çay içiyorum şuan saol dostumbirde bogça yedim tamam
heh iyi bari ,ben de burdayım
çayyyy tosssssssttt yiyen varmıı
iyi be hıh birazdah biriniz türk kahvesi yapsın da içelim o zamanbende istemem bişiy ,sandviçimi yedim çayımı içtim 1 saat oldu
ay ben tost üzerine kurabiye üzerine de kahve çikolata öğlene kadar tıkınırım her zamanki gibibede zeytınlı acmamla çayımı içtim ohh karnım doyduu
iyi be hıh birazdah biriniz türk kahvesi yapsın da içelim o zamanbende istemem bişiy ,sandviçimi yedim çayımı içtim 1 saat oldu
ay ben tost üzerine kurabiye üzerine de kahve çikolata öğlene kadar tıkınırım her zamanki gibibede zeytınlı acmamla çayımı içtim ohh karnım doyduu
elmalı kurabiye versem olmaz mı
iyi be hıh birazdah biriniz türk kahvesi yapsın da içelim o zaman
ay ben tost üzerine kurabiye üzerine de kahve çikolata öğlene kadar tıkınırım her zamanki gibi
delükız sabah sabah ben öyle şeyler yiyemembenim yiyecegim bir bogça o kadar bazende simit,başak birşey yiyemem .yinede sağol:13:
Heyyyy maşallahhben 1 1 buuk saat snra neskayfemı içerim .öğlen yemegnde snrada yeşil çayımmı
ay ben herbişeyi yerim
hele tatlı olsun her çeşidini yerim
şuanda mesela baklava getirin ohh mis gibi gider
sabahları kalkıp kahvaltı yerine dolaptaki baklavalardan götürüp evden çıkan biriyim ben
baklavamı hemıde sabah sabahh
harbi delisin
yeşil çay öğle yemeğinden sonra içilir bende ,iyice boğazım doysun arkasına da yediklerimi sindirmek için yeşilçay
elmalı kurabiye versem olmaz mı
ay ben herbişeyi yerim
sabahları kalkıp kahvaltı yerine dolaptaki baklavalardan götürüp evden çıkan biriyim ben
hay maşalllah miden geniş..benim mide kaldırmıyor öyle sabah sabah.
ben yeşil çayı içiyorum anında yediklerim dışarı çıkıyorevet yeşill çay onu bir içiorum sonra wc den cıkamıorum
midem geniş değil aslında da tatlıya karşı aşırı düşkünlüğüm var ...ay ben herbişeyi yerim
hay maşalllah miden geniş..benim mide kaldırmıyor öyle sabah sabah.
her türlü tatlıyı yerim ..
zaten bu kadar aşırı tatlı yiyip bu kadar zyıf kalan ve şeker hastası olmayan bi ben varımdır herhalde
ben yeşil çayı içiyorum anında yediklerim dışarı çıkıyor
o yüzden kilo almıyorum zaten ben bu kadar pisboğazlıkla
bağırsaklarım iyi çalışıyor
midem geniş değil aslında da tatlıya karşı aşırı düşkünlüğüm var ...
her türlü tatlıyı yerim ..
zaten bu kadar aşırı tatlı yiyip bu kadar zyıf kalan ve şeker hastası olmayan bi ben varımdır herhalde
Sen yınede dikkt etailende varsa seker hastalaıgı fln azaltmaya bak. bu düşkünlüğün seker hastalagı cıknca kötü etkiler senıı
bende düşüküm tatlım ama sabah sabah değil,öglen yemeginden sonra jelibonları götürücem hopp
delikız yine alınıtları karıştırdın kız dikkat et