Çatlaklar Adası :D

selam canlar.

bilmiyorum ki ne zaman gelirim..çalışana kadar yokum arada nete girerim artık..sizleri özlüyorum anacım

tuuc ne oldu bilmiyorum ama özelden yaz diye cvp attım sana..

hepinize kolay gelsin kızlar.. bana dua edin:26:

bizde seni özlüyoruz insallah güzel bir işe baslayıp aramıza dönersin tatlım kendine dikkat et grs

kızlar gelince cvp yazarsınız.birşey sorucam ..acab cvimde 5 yıllık çalıştıgım yer dışında hiç bir yeri yazmasam mı? :44:

kararsııızım eşim yazma bence dedi.çünkü şansım düşmüş oluyor..ya kimse bana güvenmez ise düşünmeye başladım.5 yer değiştimiş.biizide bırakır giderse düşüncesi olur ise insanlarda:44:

sizce?

hayirlisi olsun canim INSALLAH gonlune gore bir is bulursun,
peki patronlar demedi mi sorun ne filan:26:

sağol tatlım,dediler elbette açık açık söyledim hatta laf aldıgım an söyledim..buraya yazmıştım arkadaşlar bilir:) yerime birini bulun dedmiştim..

maaşımı almaya giderken de bayan patron dediki uzun sürmesini isterdim.kusura bakma iş hayatında davranışlarımı kontorl edemiyorum tarzında bişey söyledi kızlar..

birde üzüldügünü,yani hatalı oldugunu dile getirdi..

anlıcan tvicim 2 patronda çıkışıma üzüldü ama ben dediğim dediğimdir.

patronlar diye havali oluyorlar bosver iyi olmus kimsenin kahrini cekmek zorunda degilsin yani ihtiyacin yoksa seni zorlamicaksa INSALLAH iyi bir is bulursun deseydin sen son pismanlik fayda etmez patronicecigim

patronlar diye havali oluyorlar bosver iyi olmus kimsenin kahrini cekmek zorunda degilsin yani ihtiyacin yoksa seni zorlamicaksa INSALLAH iyi bir is bulursun deseydin sen son pismanlik fayda etmez patronicecigim

aman demedim boşver..üzüldüm dedim kısmetmiş dedim.res çektim işe ..sökmedi lafları napalım bir anıyı daha arkamda bırakıyorum dedim.

günaydınlar supercim bence de cv ye tüm calıstıgın yerleri yazma
önyargılı davranabilirler
sen olmayınca bende yazmıyorum topiğe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…