Çatlaklar Adası :D

selam kızlar :) yoksunuz gelince okursunuz:)

ben işten çıktım .patron maaşını almaya gel pztsi dedi.biz idare ederiz gelmene gerek yok dedi.

anlıcanız işe girene kadar yokum..bakalım pztsi ne olacak.kendinize cici bakın.görüşmek üzere..:KK16:

Son düzenleme:
selam kızlar :) yoksunuz gelince okursunuz:)

ben işten çıktım .patron maaşını almaya gel pztsi dedi.biz idare ederiz gelmene gerek yok dedi.

anlıcanız işe girene kadar yokum..bakalım pztsi ne olacak.kendinize cici bakın.görüşmek üzere..:KK16:

Hakkında hayırısı neyse o olsn canım inşaallah daha güzel bir iş blursun... Kendiini özletme :KK54:

selam kızlar. nasılsınız.nevar ne yok?

ben2 görüşmeyede gittim birini begenmedim..biri iyiydi ama yinede kısmet allah bilir bakalım nezamanyeni bir iş nasip olacak.:KK31:

supercim hosgeldin neler yaptın görüşmen nasıl gecti???

sabah gittiğim yer iyiydi servisi de vardı tıcketda vardı. buhfta bildirirlermişeger olumlu olursa tabi..

birdiğeri size bahsettiğim o traş canım ya.kadın haftada bir paspas atmaktan bahsettin yuhh yani:KK53:
öyle işte işimolmaz benim...o olumsuz benim için anlıcan

sabah gittiğim yer iyiydi servisi de vardı tıcketda vardı. buhfta bildirirlermişeger olumlu olursa tabi..

birdiğeri size bahsettiğim o traş canım ya.kadın haftada bir paspas atmaktan bahsettin yuhh yani:KK53:
öyle işte işimolmaz benim...o olumsuz benim için anlıcan

ilk gittiğin yer iyiymiş canım hayırlısıysa olsun:KK34:

X