Çatlaklar Adası :D

anam işyerinin anahtarından banada verdi bir tane patron:KK60: eskidim ben demekki anladık burdan çıkış yok:KK60:

aklımdan atmalıyım bu çıkış duygularını,:KK53:

yok düşünmüyorum,gecen sıkılmıştım birşeye acaba mı dedim.ama aslında abartılcak büyük bir durum değildi.:44:

cmtsi pazar çalışma yok:KK14: hafta içi 7 ye kadar .biraz zaman zor geciyor bazen çıkış7 ya:KK31:

valla arada banada geliyolar kör şeytan diyo bırak git diye :KK47::KK47::KK47:
senin çalışma şartların gayet güzel canım keşke bende cumartesi çalışmasam ama malesef çalışıyorum :KK57::KK43::KK43::KK43:

valla arada banada geliyolar kör şeytan diyo bırak git diye :KK47::KK47::KK47:
senin çalışma şartların gayet güzel canım keşke bende cumartesi çalışmasam ama malesef çalışıyorum :KK57::KK43::KK43::KK43:

hafta sonun iki tatil güzelliği hatrına zaten ,gerci nankörlüğü etmiyim rahatımda allaha şüküür iş bakımdan boş vakitlerim oluyor:21:

evli olunca cmtisi zor evet ya..gerci ben çoçukkende sevmezdim cmtsi olan işleri.:KK8:

hafta sonun iki tatil güzelliği hatrına zaten ,gerci nankörlüğü etmiyim rahatımda allaha şüküür iş bakımdan boş vakitlerim oluyor:21:

evli olunca cmtisi zor evet ya..gerci ben çoçukkende sevmezdim cmtsi olan işleri.:KK8:

bende rahatım ama birde cumartesi izinli olam ne güzel olacaktı :KK8::KK8::KK8:
herşeyi pazar gününe sığdırmak zorunda kalıyorum valla temizlik felan bazen cumartesi akşamdan yapıyorum ama yinede pazar gününe farklı işlerim oluyo :KK6:
aslında en güzel meslek öğretmenlik galiba 8 ay çalış 4 ay tatil yap ohhhhhhhhh misssssssssss :103::103::78:

bende rahatım ama birde cumartesi izinli olam ne güzel olacaktı :KK8::KK8::KK8:
herşeyi pazar gününe sığdırmak zorunda kalıyorum valla temizlik felan bazen cumartesi akşamdan yapıyorum ama yinede pazar gününe farklı işlerim oluyo :KK6:
aslında en güzel meslek öğretmenlik galiba 8 ay çalış 4 ay tatil yap ohhhhhhhhh misssssssssss :103::103::78:

off birde 7.30 mu var:KK53: kaçta evde oluyorsun .ben skize çerek kala oluyorum.:KK8:

evet mesela ben mesela hafta sonundan bir günüm sadece temizlik oluyor ı-sonra gezme falan kafam rahat düşünebiliyorum:21:

off birde 7.30 mu var:KK53: kaçta evde oluyorsun .ben skize çerek kala oluyorum.:KK8:

evet mesela ben mesela hafta sonundan bir günüm sadece temizlik oluyor ı-sonra gezme falan kafam rahat düşünebiliyorum:21:
bende 8 gibi evde oluyorum :KK55:
ben kendime vakit ayırmanın çaresini buldum ama akşamdan yapınca pazar günüde benim oluyo :KK8::KK8::KK8:
6da paydos ediyor o:KK1:

hııımmmmm onun işi daha güzelmiş :KK60::KK60::KK60:

bende 8 gibi evde oluyorum :KK55:
ben kendime vakit ayırmanın çaresini buldum ama akşamdan yapınca pazar günüde benim oluyo :KK8::KK8::KK8:

tabikide çalışan bayansan öyle yapıcam yavrum..ben başladım mı 1 buçuk saatte bitiyor en fazla..bir yerler .birde toz alımı o kadar.onun dışında birşey yok.

çamaşırları hemen cuma akşamından atıyorum makinaya ,asıyorum sonra.:KK34: bulaşık makinasını da öyle hallediyorum:KK34:

misafir gelince tabi ağırlaşıyor,karışıyor herşey:KK9:
hııımmmmm onun işi daha güzelmiş :KK60::KK60::KK60:

:KK9::KK9:

ben kaçtım iyi akşamlar tatlım:KK3:

:KK9::KK9:

ben kaçtım iyi akşamlar tatlım:KK3:

görüşürüz canım by by : $super_smilies085.gif

İki gündür yoktum kaynatmışsnınız gene hatunlar :)

Nasıslın bakam gününüz hayrolsun :) Gerçi daha kimse yok ama olsun açılışı ben yaapayımm :KK76::KK76:

X