Çatlaklar Catlaklaarr

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Arkadaslar basima bela catlaklar icin tavsiye edeceginiz krem,kendiniz yaptiginiz bildiginiz tavsiye edilem bir yag falan var mi?ortan yarilacagim resmen bu catlaklar yuzunden diyetteyim ve sanki son gunlerde daha cok cogaldi onerilerinizi bekliyorum

Eski tip hamam keseleri ben zayifladigim dönemde bununla her banyoda yaptım olanlar gitti yenisi de oluşmadı üstelik sürekli deri yenilendiği için gayet sıkı bir vücudum var şu an

C vitamini takviyesi almaya başla, veeee kelle paça iç haftada 2 tabi bu sıcakta, zor. Kolajen takviyeleri var onlardan da kulkan

Aynı sorun bende de var, benim ki hamilelik döneminde başladı karnım çok kötü bir vaziyette , bacak içlerim, göğüslerim genç yaşta çatlak dolu..takipteyim bakalım etkili birşey öneren olacak mı?

Bol bol su vücüt sıvı kaybında da çok tepki verir ,kese ,kemik iliği vee c vitamini

Hızlı bir şekilde zayıfladım ve çatlaklarimin oluştuğunu farkettim. Genel olarak cildimde kuruluk başladı. Ben de önce vücudumu nemlendirmekle başladım. Duş jeli veya sabun kullanmıyorum artık. Peeling kullanıyorum ve çok memnun kaldim. Daha önce hediye gelen 4 kutu bio oil bitirdim. Güya çatlaklara iyi geliyormuş ve oluşmasını onluyormus. Hicbir ise yaramadı. Şimdi lierac kullanıyorum. Oluşan çatlaklar için bir çözüm yok ancak en azından yenileri oluşmasın diye uğraşıyorum

Eczacı teknisyeniyim kullananlar hiç çtlaksız hamileliklerini ve zayıflama da oluşan çatlaklarını atlattıLierac çatlak kremiyle şiddetle öneririm pahalıdır ama derdine çare olacağını düşünüyorum

Ersag vucut losyonu ve sı
Arkadaslar basima bela catlaklar icin tavsiye edeceginiz krem,kendiniz yaptiginiz bildiginiz tavsiye edilem bir yag falan var mi?ortan yarilacagim resmen bu catlaklar yuzunden diyetteyim ve sanki son gunlerde daha cok cogaldi onerilerinizi bekliyorum
Ersag vucut losyonu ve sıkılaştırıcı dus jeli kullanilabilir.hamilelik donemimde kullandim cok az oldu catlagim

Olana bilim bir çare bulamadı. Cerrahiye bile razıydım ama yok... krem vs hikaye. Dilerim çatlaklarımız artmaz. Duş sonrası bol yağlama, bol sıvı tüketimi işte böyle

Hamileyim karnım 30. Haftadan sonra catır catır catladı. Kullanmadığım şey kalmamıstı epey pahalı kremler vs kullandım da ne yazık ki işe yaramadı suan kırmızı kırmızı şeritlerim var otobandan hallice ben kakao yagını eritip hindistan cevizi yagı ile karıstırdım. Hergün dus sonrası onu sürüyorum Islak vücuda. Beyaz çatlaklar da azalma var ama kırmızı olanlar duruyor. Bacaklarımda önceden olan catlaklar müthiş azaldı. Ama karnımdaki kırmızılar duruyor. Ben bu karısıma bagladım görünümün azalmasını

Bende hamileliğimin son aylarında çatladım vücudumun hemen her yerinde kırmızı-mor renkli çatlaklar var. İnternette araştırırken Nivea Q10 vücut sıkılaştırıcı yağı buldum üzerinde çatlak görünümünü azaltır yazıyor. 2 haftadır sabah akşam kullanıyorum ve gerçekten görünümde azalma iyileşme oldu hemde 2 hafta gibi bir sürede. Fiyatı 66 TL idi ben alırken, isterseniz bir deneyin hanımlar..

Doğum çarpanlarını geçiren bir yöntem henüz bulamadım, çok şey denedim olmadı. Kesin çözümü varsa malımı mülkümü dökerim ortaya bana da söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…