bende lazer düşünüyorum , en etkilisi hagisi arkadaşlar? acil yaptırmam gerek rengi kırmızı şuan daha etkili olacağını düşünüyorum
kırmızıyken lazer epey bi etkili oluyormuş bence beyazlamadan yaptır
Bak arkadasim bn lazer uzernde durmuorum farkndaysan konuyu saptirmaya calisan sensn anlasilan paran yok bide bos bi insnsn sanirim isin gucun burda yazi yazmak su at gozluklarinden bi kurtulmani tawsiye ederim sana bn lazern kisiden kisiye deisebilem bi uygulama olduunun altini cizmistm zaten sen herlde okumaya yeni basladin bunca sene olmus bi sistemi yaptrsydn ozman bio yeni ckti ama bunun icin kisiden kisiye deismeyen sistem dediler ewet kisiden kisiye deismio yaptripta fayda saglayamio kimse nedense ayrica madem bnmki reklam sorduunuz icin soledim
Ole bi nietim olsaydi sormadan solerdm ama farkndaysan sen sormadan acibadem diosun biraz destekli konusalim seni mahalle modundan cikmaya davet ediorm kendine gel
Sen avukatmısın yoksa bozacinin sahidimi istedigim gbi yazarim ben sana mi sorucam sen kimsin ya hangi okulu bitirdin okul bitirsen nolurki sanki burda bos islerin pesinde insanlarla dalasip vakit gecrmeye calistiin acik yaptrdiimi okuyunca ozman nie tepe usustun sanane ilgilenme okuma bnm yazdiklarimi git yaptir neyaptiriosan sen kmsin bn sana yaptirma die direticm vasfin ne senin ne bu artistik hareketler film cekmioruz arkadas nimetten saydin kendini iki dakkada
Komiksin arkadasim hemde cok komiksn burda yatip kalktigin cok belli burda yazilan gercekleri hazmedemeyen biri varsa oda sensin yazdigim gunden beri yakama yapistin bu tedaviyi senn deilde bnm yaptirabilmis olmam biraz dokunmus olsa gerek ayrica istedigim gbi yazarim dilekce yazmiorm yada bi firmaya teklif sunmuorum sen kimsinki sana yazarken ozen gostericem hadi isimize bakalim
yani iyi niyetle yaptığım bişey nasıl bukadar gereksiz yerlere geldi bende anlamadım sanki insanlara yaptıramazsınız olamaz tarzı şeyler söylemişim gibi yansıtıldı sonuç olarak noktalaman iyi oldu
Bunu hangi merkez cevap olarak yazdi ki ben de biodermogenesi yaptirmak istiyorum ama cok kararsiz kaldim 20yasindayim kilo alip vermeden kalcamda ve bacaklarimda catlaklarim var ve artiyolar her gecen gun.bu tedaviye cok umut baglamistim henuz ogrenciyim para biriktirip yaptircaktimkavumerkepost: 37808574 .!.:
Peki seans ucreti ne kadarmis estethica daDun bakirkoy estethica ile gorustum cumartesiye randevu aldim telefondada bikac birsey sordum 100 yuz hicbir cihaz catlaklara sonuc degil dedi ama yeni olan catlaklar uzerinde daha etkili eski catlaklarda da iyi sonuclar alindigini soylesiler en iyi yontem bu internettende arastirdim zaman gectikce kolejenler yenileniyor ilk yaptirimda aylar hatta yillar sonra duzelmelern daha iyi oldugunu gozlemledim. Yeni catlaklarda sonuclae daha etkiliymis yapisi tam bozulmadan onariliyormus.. Denemek istiyorum zaman gecmeden haberdar ederm yaptirirsam M Missipisi