Catlaklarimi cok kafasina takan biri olarak Biodermogenesi yaptirdim tamamen yalan dolan arkadaslar hic bir degisiklik olmadi catlaklarin suan icin hicbir caresi yok malesef..
Catlaklarimi cok kafasina takan biri olarak Biodermogenesi yaptirdim tamamen yalan dolan arkadaslar hic bir degisiklik olmadi catlaklarin suan icin hicbir caresi yok malesef..
Nasil hic etkisi olmadi ya kac seans yaptirdin ve hangi bolgeye yani ben yaglarla bile okadar ilerleme elde etmisken o kadar denekle belgelenen bi tedavide sifir sayilabilcek kadar bile fark gormemen ilginc acikcasi..
canım sen evli misin doğumdan sonra falan mı oldu yoksa ergenlikte mi oldu kaç senelik çatlakların?
hayır evli değilim kilo alıp vermekten oldular dizimin arka kısımlarında ustelik sadece 1 yıllıklar yeni olmasına rağmen sonuç sıfır bio one sistemi ise maddi manevi sömürge sistemi sadece:)
ayrıca bu sistemden fayda sağlayamayan sadece ben değilim benim gibi hiç fayda görmeyen kişilerle de görüştüm içiniz rahat olsun
ayrıca bu sistemden fayda sağlayamayan sadece ben değilim benim gibi hiç fayda görmeyen kişilerle de görüştüm içiniz rahat olsun
Catlaklarim 1 yillik olmasina ragmen 20 seans verdiler bana zaten 15 ile 20 seans verilio genelde 14 seans gttim deisiklik olmadiini farkettim tabiki oyuzden itiraz ettim paramida geri istedim basta deistii falan dediler ama cok sukur akil ehliyetim yerinde gozumde kor degil bildiin catlak aynen olduu yerde duruo milim
Azalma yok neticede onlarda bi sonuc olmadiini gorduler ve hakli olduum icinde parami geri odemek durumnda kaldilar fakat 20 seansi tamamlayan kisileri de gordum karin bolgesine yaptiran sonuc yine sifir insanlari kandiriolar malesef bnde buyuk bi umutla baslamistim dedigim gibi fiyasko.
estethica da yaptrdım.
estethica da yaptrdım.
Madecassol
Hametan
Acnelyse
Bu 3 Lüyü bugün aldım başladım bunlar karıştırılıp sürüldüğünde çatlak olan bölgenin kaşıntı ve yanması azalıyormuş ben bu çatlaklarla kızımdan dolayı 10 yıldır iç içeyim 27 yaşındayım ve bikini giyemiyorum çok krem denedim sonuç hüsrandı ama bu 3 kremin işe yarayacağını düşünüyorum deneyip göreceğim