Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Kızlar internet çok kötü ya size iyi kaynatmalar ben çıkayım. yarın görüşürüz iyi geceler.

Işin ilginci gündüzde uykulu geziyorum :) halsizlik var üstümde :)

Of ama

Ama of ama

Bir ben miyim perişaan gecenin karanlığındaaaa

Yosun tuttu gözleriiim yalnızlar rıhtımındaaa

Nerden çıktı bilmiyorum bi ben miyim uykusuz demeyi düşünüyodum

Yarında evdeyim aslında yapacak bi şeyim de yok :) bizim burda bi kasaba var burda erken uyuyana göre tavuğu derler :) bende öyleyim :)

bizim buralarada yarın kar yağışı başlıcakmış haydi hayırlısı....doğalgaz faturası geldiğinde de cuzdanımızın bi yerine kar yağacak

Biz tanıştık mıı :44:

Ben pekmez Ev sarmaşığıyım 18im

Sınavda düzgün tercih yapmayınca böyle kaldım

yanlış zamanda olaya dahil olduğumu düşünerek başka zamana saklıyodum canım ev sarmaşığı lafına bayıldım
Bende iktisat okuyorum canım son senem 22'yim. daha önce üye olmuştum ama bu aralar çok takılmaya başladım hatta şöyle söyleyeyim şu an ders çalışmam lazım ama kendimi burdan alamıyorum

Merhaba bende tuba , ev sarmaşıgı topigin yusyuvarlağı 20buçuk yaşında geleceğe dair umutlu bir kızım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

Ben de gece gündüz burdayım ya

Ev sarmaşığı lafını sevdiyseeen sana matrax tavsiye ediyorum :129::129:

Alem fm haftaiçi saat 23.15

Sabah 4 gibi falan bitiyo senin için biraz ters bi saat olabilir malum okul falan ama müsait olunca cumaları falan dinlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…