kizlar uykum geldi :)
Zıkkımın körü ama artık sen de yaaa
evet canım okurken yetişilmiyo yazarken tahmin edemiyorum
Işin ilginci gündüzde uykulu geziyorum :) halsizlik var üstümde :)
yarın pazar be tavuk gibi pardon piliç gibi erken mi kalkacan...
Işin ilginci gündüzde uykulu geziyorum :) halsizlik var üstümde :)
gece rüya görüyomusun bu senin yeterli uyumana engel olur...böyle bişey yoksa ekinezya çayı iç zıpkın gibi olursun
Yarında evdeyim aslında yapacak bi şeyim de yok :) bizim burda bi kasaba var burda erken uyuyana göre tavuğu derler :) bende öyleyim :)
Kızlar internet çok kötü ya size iyi kaynatmalar ben çıkayım. yarın görüşürüz iyi geceler.
Görmem mi film çekiyorum aksiyon dolu bi sürü rüya :)
Of ama
Ama of ama
Bir ben miyim perişaan gecenin karanlığındaaaa
Yosun tuttu gözleriiim yalnızlar rıhtımındaaa
Nerden çıktı bilmiyorum bi ben miyim uykusuz demeyi düşünüyodum
yatmadan önce bi kase yoğurt ye bakalım nasıl olcaksın senin uykunu bi düzene sokalım...gece rüyalar yüzünden uykusuz oluyosun...
Biz tanıştık mıı :44:
Ben pekmezEv sarmaşığıyım 18im
Sınavda düzgün tercih yapmayınca böyle kaldım
Bir ben gülemiyorm neden bilemiyorum :) kızım ama napim yoruluyorum ben :)
Ben yoğurt yemem ki bacım yaa yok mu başka çözümü
yanlış zamanda olaya dahil olduğumu düşünerek başka zamana saklıyodum canımev sarmaşığı lafına bayıldım
Bende iktisat okuyorum canım son senem 22'yim. daha önce üye olmuştum ama bu aralar çok takılmaya başladım hatta şöyle söyleyeyim şu an ders çalışmam lazım ama kendimi burdan alamıyorum
yanlış zamanda olaya dahil olduğumu düşünerek başka zamana saklıyodum canımev sarmaşığı lafına bayıldım
Bende iktisat okuyorum canım son senem 22'yim. daha önce üye olmuştum ama bu aralar çok takılmaya başladım hatta şöyle söyleyeyim şu an ders çalışmam lazım ama kendimi burdan alamıyorum
Vaaay öyle mi olduuuk.
Sen de mi sen anca evde oturuyosun ben yoruluyorum diyosun banaaa
Karışmıyorum bee kimsenin uykusuna ne haliniz varsa görün