Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Hiş mi bi şey bulamadın enee fırat gibi :)
Kız sorma bunlar bi başladı yok sarma yok mercime köftesi yok zeytin yok dolma beni tuzlu krizine soktular.
Ben de hişbişey bulamadım salça buldum onu yedim
Şu an midem bulanıyo sanırım kusucam :120:

Hangi lisede? Konya'da olduğunu duydum da :44:
Sır bu söylemem
Özelden yazıyım canım

Verem eder kiz bunlar bizi :)
Ederler valla bacım

Kızlar şimdi de tıkınmaktan yetişemedim size ya

Ama şimdi turbo jetimi takıyorum ve süpürkeme atlıyorum

yavaş yavaş midem yanmaya başladı akşam biberiye turşusu yedim..turşu beni yedi...

Önce internetimin azizliğine uğradım 10 dakikadır sayfa açılmıyordu, şimdi de öğrendim ki 100 mesaj olmazsa mesaj yazamıyormuşum, pekmez kusura bakma

Bende konuşimmmiii:26: Konuşmanızı bölmek istemedim ama yeni yeni bişeyler bulup sürekli konuşuyosunuz güzel bi topik oluşturmuşsunuz gerçekten

Önce internetimin azizliğine uğradım 10 dakikadır sayfa açılmıyordu, şimdi de öğrendim ki 100 mesaj olmazsa mesaj yazamıyormuşum, pekmez kusura bakma
Yok önemli değil canım

Neden sordun bak çok merak ettim :44:

Bende konuşimmmiii:26: Konuşmanızı bölmek istemedim ama yeni yeni bişeyler bulup sürekli konuşuyosunuz güzel bi topik oluşturmuşsunuz gerçekten

Konuş tabii

Biz bi grup geveze bi araya geldik işte konuş babam konuş

Konuş tabii

Biz bi grup geveze bi araya geldik işte konuş babam konuş [/QUOTE]

Fark ettim ama bence grubu güzel yapan da o yazayım yazayım dedim ama sürekli bi mesaj yağmuru en son dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…