Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Kızlar internet çok kötü ya size iyi kaynatmalar ben çıkayım. yarın görüşürüz iyi geceler.

Işin ilginci gündüzde uykulu geziyorum :) halsizlik var üstümde :)

Of ama

Ama of ama :KK19:

Bir ben miyim perişaan gecenin karanlığındaaaa

Yosun tuttu gözleriiim yalnızlar rıhtımındaaa :KK24::KK24:

Nerden çıktı bilmiyorum bi ben miyim uykusuz demeyi düşünüyodum :KK37:

Yarında evdeyim aslında yapacak bi şeyim de yok :) bizim burda bi kasaba var burda erken uyuyana göre tavuğu derler :) bende öyleyim :)

bizim buralarada yarın kar yağışı başlıcakmış haydi hayırlısı....doğalgaz faturası geldiğinde de cuzdanımızın bi yerine kar yağacak:KK37: :KK37: :KK37: :KK37: :KK37: :KK37:

Biz tanıştık mıı :44:

Ben pekmez :KK1: Ev sarmaşığıyım 18im :KK55:

Sınavda düzgün tercih yapmayınca böyle kaldım :KK37:

yanlış zamanda olaya dahil olduğumu düşünerek başka zamana saklıyodum canım:KK1: ev sarmaşığı lafına bayıldım:KK16: :KK1:
Bende iktisat okuyorum canım son senem 22'yim. daha önce üye olmuştum ama bu aralar çok takılmaya başladım hatta şöyle söyleyeyim şu an ders çalışmam lazım ama kendimi burdan alamıyorum:KK1:

yanlış zamanda olaya dahil olduğumu düşünerek başka zamana saklıyodum canım:KK1: ev sarmaşığı lafına bayıldım:KK16: :KK1:
Bende iktisat okuyorum canım son senem 22'yim. daha önce üye olmuştum ama bu aralar çok takılmaya başladım hatta şöyle söyleyeyim şu an ders çalışmam lazım ama kendimi burdan alamıyorum:KK1:

Merhaba bende tuba , ev sarmaşıgı topigin yusyuvarlağı 20buçuk yaşında geleceğe dair umutlu bir kızım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

Ben de gece gündüz burdayım ya :KK1:

Ev sarmaşığı lafını sevdiyseeen sana matrax tavsiye ediyorum :129::129:

Alem fm haftaiçi saat 23.15 :KK34:

Sabah 4 gibi falan bitiyo senin için biraz ters bi saat olabilir malum okul falan ama müsait olunca cumaları falan dinlersin :KK16::KK1:

X