- 11 Mayıs 2012
- 1.621
- 115
ayy inş. onları gördükçe sinir basıyo bana
al benden de o kadar...bide sarı iltihaplı herhalde...acıyo yaaa....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy inş. onları gördükçe sinir basıyo bana
şöyle iyisinden bi pudra kullan geçer gider mimilceler...
Kız sorma bunlar bi başladı yok sarma yok mercime köftesi yok zeytin yok dolma beni tuzlu krizine soktular.Hiş mi bi şey bulamadın enee fırat gibi :)
Sır bu söylememHangi lisede? Konya'da olduğunu duydum da :44:
Ederler valla bacımVerem eder kiz bunlar bizi :)
Gülün de dikeni var orim bizimde sivilcemiz olsun :)
al benden de o kadar...bide sarı iltihaplı herhalde...acıyo yaaa....
evet ya ya ben orion7 kızlar sana abla diyo sen bizden büyüksün anlaşılan merak ettim kaç yaşındasınki daha kimseyi tam tanımadığım için burda
Kızlar şimdi de tıkınmaktan yetişemedim size ya
Ama şimdi turbo jetimi takıyorum ve süpürkeme atlıyorum
aranızda en büyük benmiyim kız 32.....
Ketçap yi bi dahakine :) :)
Ben salçanin kokusuna bile tahammül edemiyorum ki :)
:13::13::13: olsun bacımmmm....
Ben de ketçap sevmiyorum
Hem zaten yoktu ketçabımız çünküüüü bizim evde onun tabiriyle "kepçap" canavarı var
Yok önemli değil canımÖnce internetimin azizliğine uğradım 10 dakikadır sayfa açılmıyordu, şimdi de öğrendim ki 100 mesaj olmazsa mesaj yazamıyormuşum, pekmez kusura bakma
Bende konuşimmmiii:26: Konuşmanızı bölmek istemedim ama yeni yeni bişeyler bulup sürekli konuşuyosunuz güzel bi topik oluşturmuşsunuz gerçekten
Bende konuşimmmiii:26: Konuşmanızı bölmek istemedim ama yeni yeni bişeyler bulup sürekli konuşuyosunuz güzel bi topik oluşturmuşsunuz gerçekten
yavaş yavaş midem yanmaya başladı akşam biberiye turşusu yedim..turşu beni yedi...