- 26 Ağustos 2012
- 4.853
- 984
Kuzum keşke bu kadarla kalsa ama ilerki mesajları oku temelli gidiyor memleketine.
Ne diyorsuuun :26:
Neresiymiş memleketii ? :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum keşke bu kadarla kalsa ama ilerki mesajları oku temelli gidiyor memleketine.
Benim en az 5-10 yıl var yeaa
Ama sizin mürvetinizi görmek için sabırsızlanıyorum.
İstanbul'da olan var mı ya gelirim düğününüze
Bu arada aryz var ya, bir iki yıla evleniyor :123:
Hayırlısıyla inşallah
dertler bıter mı hıc evlenınce dahada artaracaba bu topiğe hepimiz birgün evli olarak gelip sohbet edebilecekmiyiz ya çok merak ediyorum dertler hiç bitmiyor niye ya
margaa pabucu yarım
cık dısarıya oynayalımmm
acaba bu topiğe hepimiz birgün evli olarak gelip sohbet edebilecekmiyiz ya çok merak ediyorum
dertler hiç bitmiyor niye ya
Ve aleykumselam bacımselamün aleyküüümmm
hehehe evet çocuğum ben daha küçüyüm bana şişko diyo çırpı lousia
O kadar doğru söylüyorsunuz ki..
Her kızın hayalidir güzel bir düğün, bir gelinlik.
var gibi barıştık biz
hadi beaaaaaa şok şok şok çok sevindim canım benim ya hiçte söylemiyorsun
Allah mutlu etsn bu sefer nazarlardan korusun canım ayrılık daha uğramasın size :))
dertler bıter mı hıc evlenınce dahada artar
yeni ve biranda olan birşey canım .. İnşallah öyle olur daha tam olarak kara bulutlarımı dağıtmış değiliz ama geçecek inşallah
anladım canım geçer inşallah hayırlısı hakkınızda :))
İyi akşamlar..
Louisa merhaba canım öncelikle.
Kavga sebebinizi okudum da şimdi ne bileyim çok boş bir sebepten tartışma çıkarmış boşu boşuna moralini bozmuş yani.
Sonraki yazılanları okumadım hallettiniz mi bari?
Kızlar benim yüzüm hiç gülmuycek sanırım. Berkay temelli memlekete gitmeye karar verdi babam oraya tasinicaz dedi. Antep ve antalya. Şok içindeyim daha 2 hafta bile olmamıştı biz başlayalı. Büyük yaralar aldıktan sonra kalbimi ilk defa birine acmistim ben ve oda gidiyor.
soylemez olur muyum.cok heves ettıysen gıt yap engel olmıyım sana dıyor.aman cok sıkıldım lovefaıry valla ya. Ama hala sevıyorum cok sevıyorum cok ozluyorum :
Tuğçe'm.............
Balım ne diyeyim
Kader işte diycek bişey yok maalesef
Ne yapmayı düşünüyorsun?