- 5 Eylül 2012
- 3.055
- 8
Hoşgeldin canım
Nasılsın bebeğim :)
Ben 19 nisan-22 nisan arası Antalya'ya geleceğim büyük ihtimalle söylemeden duramadım haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım
Haklısın canım bizim için en güzeli olsun. Allah görüyor zaten her şeyi...
Hoşbuldum canım nasılsın
Bende geldimm ama çok yorgunum dayanabildiğim kadar buralardayım :)
Nasılsın bebeğim :)
Ben 19 nisan-22 nisan arası Antalya'ya geleceğim büyük ihtimalle söylemeden duramadım haha
evet canım Allah görüyor kimsenin ahı kimsede kalmaz boşver Allah herkese hakettiğini verir
iyiym bebeğim çok şükür sen nasılsın :)
İyiyim bebeğim sen nasılsın :)
Aaaa ne güzel nereye geliceksin tam olarak görüşme şansımız olursa görüşmek isterim
Bende geldimm ama çok yorgunum dayanabildiğim kadar buralardayım :)
İyiyim bende, sız de ayrıldınız galiba değil mi? :26:
evet canım Allah görüyor kimsenin ahı kimsede kalmaz boşver Allah herkese hakettiğini verir
evet canım benim dün sabah
İyiyim kuzum bende :)
Ya okul gezisi varmış daha kesin değil ama %90 gelicem. Nereye geleceğimizi bilmiyorum ama bir otelde kalıcakmışız sadece bunu biliyorum. Ayrıntılı bilgi verdiklerinde haber veririm zaten
Aynen öyle canım bizim içimiz rahat
geçmiş olsun bebeğim hayırlısı.. Onlar bizi hak etmiyorlar. Zaten ben artık hiçbir erkeğin gerçekten sevebildiğine inanmıyorum.
Anladım kuzum sen kesinleşince haber ver bana konuşalım eğer Antalyanın içinde bi otelse iyi olur
Hayat kıymet bilenlerle yaşanacak kadar güzel,vefasızlar için israf edilmeyecek kadar değerlidir.
Çok doğru kuzucum bizim kıymetimizi bilecek daha kimler çıkar bakalım...
Eğer öyleyse süper olur hem beki görürürüz de birbirimizi
Ee Atılay aradı mı hiç?
Görüşme şansın olursa görüşürüz tabiki bebeğim
Cumartesi günü mesaj attı ama bişey sormak için ondan beri konuşmadık faceyede pek girmiyor sanırım.