- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
Kizlar catlak kremi kullananlar ve onerileri fikir verir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende ondan aldim.100 ml 100 tl sence fiyati normal mi bi de hangi sıklıkla kullaniyorsunlierac kullaniyorum ben, bir de her dustan sonra uni bebek yagi sıkıp bi su daha dokunuyorum nemlendirmek icin yumusacik oluyorum.. kuzenlerimde bu sekilde catlak olusmadi hic ins bende de olusmaz..
Canim bende ondan aldim.100 ml 100 tl sence fiyati normal mi bi de hangi sıklıkla kullaniyorsun
Tamam canim saol eczaneden yeni aldim.biraz kaziklandim galiba fiyat konusundapahali almissin canim ya internette kampanyalara bakmadin mi ben 2 tane 200 ml olani 169 tl ye almistim.. her dustan sonra mutlaka suruyorum 2 gunde bir yani.. bazen geceleri yatmadan yine suruyorum.. son aylarda her gece surmeyi dusunuyorum..
TeşekkürlerS Sekerkizads
Mustela kullanıyorum. Sabah ve akşam. Önemli olan karın basen ve göğüs bölgelerinizin büyümeden dolayı gerilirken kuru olmaması. Bir de bu çatlak konusu genetik biraz da.
Karnın çıkıp göğüslerin büyümeye başladığı zaman başlayabilirsin.Peki ne zaman başlamak lazım bu kremlere kızlar
Teşekkür ederim canımKarnın çıkıp göğüslerin büyümeye başladığı zaman başlayabilirsin.
SelamMustela aldım ikili 145 tl
Birde hindistan cevizi yağı kullanıyorum mis gibi hindistan cevizi yağı kokuyorum :)
Selam
Bi seneyi geçmiş
Çatlak olmadı SIM’i mustela ile
Teşekkür ederimBir gram catlağım olmadı çok fazla sürüyordum ve hergun