Çatlak kremi

lierac kullaniyorum ben, bir de her dustan sonra uni bebek yagi sıkıp bi su daha dokunuyorum nemlendirmek icin yumusacik oluyorum.. kuzenlerimde bu sekilde catlak olusmadi hic ins bende de olusmaz..

lierac kullaniyorum ben, bir de her dustan sonra uni bebek yagi sıkıp bi su daha dokunuyorum nemlendirmek icin yumusacik oluyorum.. kuzenlerimde bu sekilde catlak olusmadi hic ins bende de olusmaz..
Canim bende ondan aldim.100 ml 100 tl sence fiyati normal mi bi de hangi sıklıkla kullaniyorsun

Canim bende ondan aldim.100 ml 100 tl sence fiyati normal mi bi de hangi sıklıkla kullaniyorsun

pahali almissin canim ya internette kampanyalara bakmadin mi ben 2 tane 200 ml olani 169 tl ye almistim.. her dustan sonra mutlaka suruyorum 2 gunde bir yani.. bazen geceleri yatmadan yine suruyorum.. son aylarda her gece surmeyi dusunuyorum..

pahali almissin canim ya internette kampanyalara bakmadin mi ben 2 tane 200 ml olani 169 tl ye almistim.. her dustan sonra mutlaka suruyorum 2 gunde bir yani.. bazen geceleri yatmadan yine suruyorum.. son aylarda her gece surmeyi dusunuyorum..
Tamam canim saol eczaneden yeni aldim.biraz kaziklandim galiba fiyat konusunda

Mustela aldım ikili 145 tl
Birde hindistan cevizi yağı kullanıyorum mis gibi hindistan cevizi yağı kokuyorum :)

S Sekerkizads
Mustela kullanıyorum. Sabah ve akşam. Önemli olan karın basen ve göğüs bölgelerinizin büyümeden dolayı gerilirken kuru olmaması. Bir de bu çatlak konusu genetik biraz da.

Herhangi bir seyle nemlendirin para tuzağı hepsi çatlayacağın varsa çatlıyorsun. En lüks kremleri kullandım ama yine de çatladım 2. de aldım nivea kakoa yağlı nemlendiriciyi daha rahat ve ferah oldu, hem de hesaplı.

Back
X