• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Çatlak Kremi Önerileriniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Simayank

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
9
15
3
30
Hanımlar merhaba. 12+2 haftalık hamileyim. Çatlak Kremi olarak sürelerinizde ne kullandınız? Piyasada çok farklı ürünler var ve her biri kendini fazlasıyla övüyor. Ben daha çok pratiğe önem veriyorum. Kremden ziyade hindistan cevizi yagi kullanıp çok memnun kalanlar da var. Özellikle son dönemde hamile kalanlar nasıl bir urun kullandınız? Teşekkürler.

ogluma hamileyken lierac kullanmıştım birde hindistan cevizi yağı. cok şükür catlamdim hic ama hindistan daha etkili oldu diye düşünüyorum

Ben şuan 28 haftalık hamileyim basından beri bu kremi kullanıyorm şuan bitmek üzere cok memnunum.sepette %50 indirim varmış bilginize
C4270DD5-2B8E-4E6E-8398-8E0533567230.webp

badem yağı ve banders mıydı krem onu kullanıyorum. ilk gebeliğimde burts bees krem + badem yağı kullanıyordum cok iyidi artık uretilmiyor. fısfıslı yağı cıkmıs cok pahalı almadım. Badem yagının iyi geldiğini biliyorum. Belki hindistan yagı a alırım.

Kızlar merhaba torunum 1. yaşına girdi kızım tavsiye üzerine hamileliği boyunca Nutralen çatlak kremi kullandı çok memnun kaldık fiyatı da gayet makuldü tavsiye ederim hepinize

Organik hindistan cevizi yağı ve mustelanın hamileler için çatlak önleyici kremini kullandım hiç çatlağım olmadı

Canım benim bebek yağı bir de hindistan cevizi yağı hepsi bu . Kremlere vs gerek yok

badem yağı ve banders mıydı krem onu kullanıyorum. ilk gebeliğimde burts bees krem + badem yağı kullanıyordum cok iyidi artık uretilmiyor. fısfıslı yağı cıkmıs cok pahalı almadım. Badem yagının iyi geldiğini biliyorum. Belki hindistan yagı a alırım.
Badem yağı kıllanma yapar normalde.yapmadi mi

bu sefer shea yagı , hindistan cevizi yagı , badem yagı ve macadamia yagı karısımı kullanıyorum

Ben şimdi 32 haftadayım. 21 haftadan beri bu kremi kullanıyorum, çok memnunum. Birde aloevera ve hindistan çevizi yağı blenderde karıştırıp gece yatmadan önce sürüyorum. Çok memnunum. Hiç bir çatlak oluşmadı şimdilik çok şükür.

Merhaba,
İlk hamileliğimde Lierac kullandım. Hiçbir işe yaramadı. Karnımın heryeri çatladı. Üstelik çok bereketsiz hemen bitiyordu. Şu anda 38 haftalık hamileyim. Hamileliğimim 3.ayından beri aktaran aldığım Akzer çatlak yağını kullanıyorum. Fiyatı 30-35 TL arası birşey. Topu topu 2 kutu kullandım. Fazlasıyla yetti. 1 tane bile çatlağım olmadı. Keşke ilk hamileliğimde keşfetmiş olsaydım. Boşu boşuna kozmetik ürünlere dünya para vermeye gerek yok.
1602455510814.webp

Veleda yag kullandim 34 haftalik dogum yaptim hic catlagim olmadi. Hastanede dogum yapmış biriyle tanışmıştım 40 hafta dogum yapan. ve hic catlamamiştı onun tavsiyesiyle kullandim.

ilk gebeliğimde lierac ve bio oil kullandım ama son ay çatladım.
bu gebeliğimde başından beri burts bee mama ve frei oil kullandım şu an yeni oluşan çatlağım yok. doğuma 9günüm var💞

Merhaba,
İlk hamileliğimde Lierac kullandım. Hiçbir işe yaramadı. Karnımın heryeri çatladı. Üstelik çok bereketsiz hemen bitiyordu. Şu anda 38 haftalık hamileyim. Hamileliğimim 3.ayından beri aktaran aldığım Akzer çatlak yağını kullanıyorum. Fiyatı 30-35 TL arası birşey. Topu topu 2 kutu kullandım. Fazlasıyla yetti. 1 tane bile çatlağım olmadı. Keşke ilk hamileliğimde keşfetmiş olsaydım. Boşu boşuna kozmetik ürünlere dünya para vermeye gerek yok.
Eki Görüntüle 2703440
Doğum yaptım şimdi kullansam faydası olur mu

Back
X