Çatlaklar Çatlak için tamanu yağı :)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
Yurt dışında çatlaklar ve yara izleri için reçeteyle doktorlar tarafından veriliyormuş.. Ama malesef türkiyede yoook .. Ama yakın zamanda gelebilir .. Herkese haber veriyim dedimm

sız kullandınızmı bunu yada kullanacakmısınız?kullanında sonra sonucları bıze yazın bızde ona gore alalıım

canım kullanmadım.. ama çook güvendiğim ekolojik ürünler satan biri söyledi .. o eğer tamanu yağı getirtirse kullanırım . şuan türkiyede yook .. olsa hemen alırdım zaten.. alırsam . fayda görürsem başlık açar yazarım gelişmeleri.. ama şimdi kullanamıyorum türkiyede olmadığı için .. 1.5 dr.roller ve bio -oil birlikte kullanmayı düşünüyorum şimdilikk

konu dışı olacak ama tamanu yağı yakın zamanda elime geçti
kokusu çok değişik geldi,sertifikalı bir ürün aldım ben,malum ne olduğunu bilmediğimiz birtakım yağlarla saçmasapan ürünler kol gezmekte ibu yüzden sertifikalı olmasına dikkat etmeye çalışırım genellikle.
ben tamanu yağını çatlaklarda kullanmayacağım
kırışıklık giderici maksatlı bi preperatıma ilave edeceğim
göz çevresi bölgesine deneyeceğim,ilerleyen haftalardada etkisini gözlemleme adına forumda ilgili kategorilerde paylaşıcam.
çok özel bi yağa benziyor,yoğun bi yağ ama kesinlikle zeytinyağı gibi yağlı yapış bi görüntüsü yok,soğuk pres yöntemiyle elde edilmiş,daha önce kullandığım keten tohumu yağına benzettim kıvamını filan.
kokusuda çemen malzemelerinden olan bazı baharatlara benziyor sanki,tam adını koyamadım ama buna yakın bişeyler sanki:))

tamanu yağını çook merak ediyorum kullanınca mutlaka yazz

Ben tamanu yağını kuzenimdeki sivilceleri için onada almıştım 15 gün kullandı aralıksız olarak ama sivilcelerine hiç bi etkisi olmadı,cildini çok iyi nemlendirdi okadar.
çatlaklar için işe yararmı bilemiyorum,çatlağım yok denecek kadar az çünki.
tamanu yağı iyi bir nemlendirici,bu sebeple kırışıklıklara iyi geleceğini düşünüyorum ama sivilcelere etki etmez gibi geliyor bana...

Arkadaşlar haziran ayında tamanu yağı vücut çatlakları için satışa sunulacakmış...bende ücretsiz deneme grubuna katıldım...kullanınca f aydalı yada değil diye yorum yazarım:82::82::82:

Ben aldım kullandım çok etkili ve güzel bir yağ tavsiye ederim. gerçi benim çatlaklar hamilelikten deil ama çatlak çatlaktır:)

Catlaklar icin dogal kati kakako yagi ve dogal shea yagi karisimini kullanin 1 aya catlaklar % 70 azalir. Bende cok etkili sonuc verdi. Yabanci forumlarda bu yaglardan cok bahsediliyor. Ama saf olmali, yani bazi catlak kremlerinde bu yaglar var ama tecrubeme dayanarak soyluyorum bir ise yaramiyorlar. Saf shea butter ve cacao butter bulun bunlari kisik ateste isitin eriyince icine biraz zeytin yagi koyun sogumaya birakin soguyunca donacaklardir. İsterseniz bos dudak koruyucu kutusuna da koyabilirsiniz surmesi daha kolay olur.

senin durumun nasıldı ki çatlaklarının durumu rengi seviyesi? ve bunları nerden temin ettin ? çatlamalarım bitti sanmıştım ama bacağımda 3 4 tane yani çatlak oluşumu var kırmızı çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…